'Doktor Başka Hayatta'dan İlk Kareler Yayınlandı! | NOW

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,592
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1001522404.jpg

NOW'ın Dass Yapım imzalı merakla beklenen yeni dizisi 'Doktor Başka Hayatta'dan ilk kareler yayınlandı.

Yönetmen koltuğuna Ketche'nin (Hakan Kırvavaç) oturduğu, senaryosunu Pınar Bulut'un kaleme aldığı; İbrahim Çelikkol, Sıla Türkoğlu, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani'nin başrollerini paylaştığı yapımın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Güven Murat Akpınar, Ferit Aktuğ, Eylül Tumbar, Yasemin Yazıcı, Berk Özgür, Esra Akkaya, Merve Bulut, Aysun Demir, Özge Oneill Sarımola, Mert Yavuzcan ve İhsan İlhan gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı yapım, 'DOC' dizisinden ülkemize uyarlanıyor.

1001522405.jpg

1001522406.jpg

1001522407.jpg

1001522408.jpg

Doktor Başka Hayatta, yakında NOW'da!

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Sıla Türkoğlu, Şebnem Hassanisoughi ve Bertan Asllani’nin paylaştığı yapımın geniş oyuncu kadrosunda; Güven Murat Akpınar, Ferit Aktuğ, Eylül Tumbar, Yasemin Yazıcı, Berk Özgür, Esra Akkaya, Merve Bulut, Aysun Demir, Özge Oneill Sarımola, Mert Yavuzcan ve İhsan İlhan gibi başarılı isimler yer alıyor.

Geçirdiği ağır bir saldırının ardından son 12 yılına dair hiçbir şey hatırlamadan hayata dönen Umutpark Tıp Vakfı Hastanesi’nin dahi şefi Prof. Dr. İnan Kural, kendisini yabancısı olduğu bir dünyanın içinde bulur. Yaşadığı yıllar onun için bir anı dahi olmaktan çok uzaktadır ve kendisini bile tanımakta güçlük çekmektedir. Tanımadığı ilişkiler, anlamlandıramadığı bağlar ve cevap bekleyen sorular arasında, hayatını yeniden kurmak zorundadır. İnan için geçmiş artık bir sis perdesinin ardındadır; ancak önünde hâlâ seçimler, yüzleşmeler ve adına “ikinci şans” dediği yeni bir yol vardır. Kim olduğunu hatırlamasa bile, kim olacağına karar verme cesareti onun elindedir. Bu yolculuk, onu hem doktorluk mesleğine yeniden tutunmaya hem de gerçeğin izini sürmeye iter. Hemde eski hayatının izlerinden uzak başka bir hayatta…

İÇ zaten buzdolabı ama Sıla Türkoğlu da iyi durmamış, karelerde tek iyi duran Eylül Ve Yasemin. :bhr:
Bu adam Netflix'te falan iş yaptı. Anlamıyorum bizim gördüğümüz neyi gördüler ? Buzdolabı dedin de resmen dondurucu adam.

Eylül Tumbar'da maalesef henüz bir işini izlemedim, Çarşamba akşamı yayınlanırsa bir göz atarım. Zira Cuma-Cumartesi'ne hiç olmaz.

Sıla'dan ben başka dizi beklerdim...

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Bu adam Netflix'te falan iş yaptı. Anlamıyorum bizim gördüğümüz neyi gördüler ? Buzdolabı dedin de resmen dondurucu adam.

Eylül Tumbar'da maalesef henüz bir işini izlemedim, Çarşamba akşamı yayınlanırsa bir göz atarım. Zira Cuma-Cumartesi'ne hiç olmaz.

Sıla'dan ben başka dizi beklerdim...
Hiçbir işini izlemediysen eğer Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?'ye bakabilirsin. Melisa Sözen ile harika oynadılar. :bhr: Sonrasında da Yalan'a göz at. :A

Doğduğun Ev Kaderindir olsun Kuş Uçuşu olsun asla beğenemediğim bir isim oldu İÇ. O yüzden yorumsuz, daha bir şey demiyorum. :A

Sıla Türkoğlu da yanlış yaptı gibi, medikal drama yerine daha farklı bir iş tercih edebilirdi ama umarım şaşırtır. :(

• Beğendim
Reactions: Alemdar
İbrahim ve Sıla için baba - kız yorumları vardı sosyal medyada :A