"DOC" Uyarlamasında Kriz! Alina Boz Kadrodan Çıkarıldı!

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
84,886
Puanı
1,060
G4Djg9DX0AEv2ZP

"Doc" uyarlamasında kriz!

Yapımcılığını Dass Yapım'ın, senaristliğini Pınar Bulut'un, yönetmenliğini Ketche (Hakan Kırvavaç)'nin üstleneceği, başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Alina Boz'un yer alacağı açıklanan dizinin kadrosundan Alina Boz'un çıkarıldığı öğrenildi. Yapım şirketiyle karşılıklı anlaşarak ayrıldığı söylenen oyuncunun kadrodan çıkarıldığı haberini uçakta öğrendiği ortaya çıktı.

Yargı yoluna başvuracağı söylenilen Alina Boz'un yerine ise Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan ve aynı dizide Ketche ile 3 sezon birlikte çalışmış olan Sıla Türkoğlu'nun geleceği konuşuluyor.

1764268227705.png

Kaynak: Medyaradar

• İlginç
Reactions: HollyDemon ☾☆
Alina'yı Paramparça'dan beri sevmem 😂
Olay sevip sevmemek değil. Bir haksızlık var ortada. Ve reyting olarak şuan en garanti isim Sılaya göre bence Alina daha önde. Sıla, Kızılcık sonrası hiç ara vermeden ilk kez konfor dışına çıkacak. Riskli bir karar bence. :)

• Beğendim
Reactions: Alemdar
Olay sevip sevmemek değil. Bir haksızlık var ortada. Ve reyting olarak şuan en garanti isim Sılaya göre bence Alina daha önde. Sıla, Kızılcık sonrası hiç ara vermeden ilk kez konfor dışına çıkacak. Riskli bir karar bence. :)
Sana göre Alina'nın reytingi Sıla'ya göre yüksek mi ??

• Beğendim
Reactions: TenTen
Bu dizi belirgin olur bence Sıla katılırsa ve tutarsa Sıla daha reytingli isim olur. Paramparça tuttu, Elimi Bırakma tuttu, Maraşlı'da eh işte tek sezonluk iş kaldı. Diğerleri hep erken final usta.

Yani Alina'nın da pek reytingi yok ama şu an Sıla'ya göre 1-2 dizi avantajı var.

• Beğendim
Reactions: TenTen
Bu dizi belirgin olur bence Sıla katılırsa ve tutarsa Sıla daha reytingli isim olur. Paramparça tuttu, Elimi Bırakma tuttu, Maraşlı'da eh işte tek sezonluk iş kaldı. Diğerleri hep erken final usta.

Yani Alina'nın da pek reytingi yok ama şu an Sıla'ya göre 1-2 dizi avantajı var.
Sıla da şöyle bir sorun olacak. Şuan onu gören herkes Doğa diyecek ona. Bu büyük bir sorun.