Bi ecünnü daha mı geldi dünyaya@Çiğdem @serhatt @mrt-06 @Yiğitt @Aserat @Dosi @Harunnn60 @kerem @ozgur2113 @vadikızı @dreamy @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai izleyin de kalite görün ?A
@Çiğdem BİLE ÖĞRENİR O ÖĞRENEMEZ@xemrexxx 'ye kalite ne demekmiş öğretin bi.
@serhatt @Aserat @Dosi @Harunnn60 @ozgur2113 @vadikızı @dreamy @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @MayısKralı @ozmoturk
Aaa alamancıda gelmiş sonra @Harunnn60 niye kayışları koparıyor@xemrexxx 'ye kalite ne demekmiş öğretin bi.
@serhatt @Aserat @Dosi @Harunnn60 @ozgur2113 @vadikızı @dreamy @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @MayısKralı @ozmoturk
Gelmişken videoyu izle
Yaa zaten çeyrek aklım var kafayıy ediriceksiniz banaGelmişken videoyu izle![]()
GİT ZIBAR YA İYİCE UÇTUNYaa zaten çeyrek aklım var kafayıy ediriceksiniz bana
Ben çiğdem aşkını buldu konusu sanarak yazdım burda @kerem eŞimdide burası enresi diyorum @Harunnn60 başlığı videoyu değiştirdi değiştirdi sandım ?A
@Forumdash @serhatt
Bende ne alaka diyorumYaa zaten çeyrek aklım var kafayıy ediriceksiniz bana
Ben çiğdem aşkını buldu konusu sanarak yazdım burda @kerem eŞimdide burası enresi diyorum @Harunnn60 başlığı videoyu değiştirdi değiştirdi sandım ?A
@Forumdash @serhatt
Bende ne alaka diyorum![]()
Yeminle neresi burası dyorum 1 dakıkada anladım farklı konu oldunuGİT ZIBAR YA İYİCE UÇTUN![]()
Şimdi ben konuları karıştırıp kereme cevabı burdan vermişim ve çiğdem aşkını arıyor konusu sanıyorum burayı @Harunnn60 sinirlenip başlığı değiştirdi sandım meğer senin moruk sultan konusuymuş@Çiğdem @serhatt @mrt-06 @Yiğitt @Aserat @Dosi @Harunnn60 @kerem @ozgur2113 @vadikızı @dreamy @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai izleyin de kalite görün ?A
cehenneme düşYeminle neresi burası dyorum 1 dakıkada anladım farklı konu oldunu@Forumdash @xemrexxx
Nereye düştüm der gibi ?A![]()
Bak onu bende merak ediyorumŞimdi ben konuları karıştırıp kereme cevabı burdan vermişim ve çiğdem aşkını arıyor konusu sanıyorum burayı @Harunnn60 sinirlenip başlığı değiştirdi sandım meğer senin moruk sultan konusuymuş ?A
Acaba foruma dışardan bakanlar zirayetçiler bizi görünce ne düşünüyor şuan onu merak ettim@Forumdash @serhatt @kerem
@Çiğdem @serhatt @mrt-06 @Yiğitt @Aserat @Dosi @Harunnn60 @kerem @ozgur2113 @vadikızı @dreamy @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai izleyin de kalite görün ?A