EE boşuna nine demiyom ben sana ninecim.Neyse büyükmüşsün abicim
------
Eskiden olmustuk evet sonra bastonları eline alıp forumun çah bahçesinde oturuyorsun
Kardeşlerime git öğrenciNeyse ki yaşımı göstermiyorum
Zaten önemli olan eğlenmen güzel vakit geçirmen diğerleri zamanla şey olucak şeyler sen şuan forumun tadını çıkarEE boşuna nine demiyom ben sana ninecim.Bazıları dedi felan filan rutben olcak @xdragxx arkadaş dedi bana.Yöneticilik yapamam artı işerim yoğun akşamları takılabiliyorum buraya.
Ben bu aralar kafa dengisi olarak sen bide @AteşBöceği nostaljık olarak sohbet zamanlarda.son 1 hafatda sen ateş böceği.aynen keyfını çıkartıyomKardeşlerime git öğrenci
------
Zaten önemli olan eğlenmen güzel vakit geçirmen diğerleri zamanla şey olucak şeyler sen şuan forumun tadını çıkar
Yeni çağda zaten bişi yoktuda 2020 ler aman aman buralardan kafa olarak kaçmak lazım zatenBen bu aralar kafa dengisi olarak sen bide @AteşBöceği nostaljık olarak sohbet zamanlarda.son 1 hafatda sen ateş böceği.aynen keyfını çıkartıyom
Ben burda yeni çağlarla anlaşamadım . @The_Erinch onlan iyi anlaştım.Çiğdem iyiki gelmişsin nostaljık olrak..diğer arkadaşlarda iyi.bazıularıyla kafa uyuşmadı.Yeni çağda zaten bişi yoktuda 2020 ler aman aman buralardan kafa olarak kaçmak lazım zaten
@The_Erinch Kendisi bizzat eski çağ zatenBen burda yeni çağlarla anlaşamadım . @The_Erinch onlan iyi anlaştım.Çiğdem iyiki gelmişsin nostaljık olrak..diğer arkadaşlarda iyi.bazıularıyla kafa uyuşmadı.
Aynen sen kimlerle sohbet ediyosun edıyodun merak ettım.Aynen eskiçağ ya.
onun bile daha yaslısı @Forumdash vardıAynen sen kimlerle sohbet ediyosun edıyodun merak ettım.Aynen eskiçağ ya.
Forumdasa n oldu buradamı o?Bazıları gitmiş burdan conun bile daha yaslısı @Forumdash vardı
Benle aynı gitmişti ben geldim o hala yokForumdasa n oldu buradamı o?Bazıları gitmiş burdan c
Tm kaç bakalım yada kaçma Allahın izniyle git.Benle aynı gitmişti ben geldim o hala yokOda hortlar bir gün
Ben kaçayım artık görüşürüz
Cicili bicili rüyalarTm kaç bakalım yada kaçma Allahın izniyle git.Yarın göruşmek üzre ayoll
Saol sanada tatlı rüyalar ayoll iyi gecelerCicili bicili rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?