Evet 9 Ağustos Cuma bugün forum ailemizin olmazsa olmaz bireylerinden birisi olan @Yiğitt doğum günü 9 Aralık 2013 de 23 yaşında forumumuza gelmiş olup şimdi 29 yaşına adım atıyor . Öncelikle forum adına kutluyorum birlikte nice mutlu cicili bicili yıllarımıza inş
@Yiğitt in forum adına önemini çok yeni üyeler hariç bilmeyen yoktur sanırım. Hemen hemen aynı dönemde geldik biz onunla foruma ve 6 yıldır çok iyi dostluk yaptı bana yeri geldi güldük yeri geldi üzüntüleride paylaştık bir aile bireyi gibi bu forumun önemide bu zaten Yeni yaşının önce sağlık getirmesini diliyorum iş , para sağlık olmadan olmuyor malum Doğum günü şarkısını çalalım
Bunlarda yerli ve yabancıdan sevdiklerinden birer seçtiğim parlak
Ahmet Kaya şarkısı bakarkan bunu buldum adımla ilgili şarkısı oldunu bilmiyordum 😱 İkimiz adınada bu şarkısını koyayım
Buda adet Mustim olmazsa olmaz u şarkısı forumumuzun aile ortamına çok uyuyor bu konuyada en yakışan olucaktır
@mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60 @kerem @xBUGRAx @Billy Kane @MasacRE @Aserat @dreamy @DarkLegenD @S.G.A.T. ve tüm fav10 ailemiz