Doğum Günün Kutlu Olsun Yiğitt !

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
samp3d2ce0c964c3a821.jpg

Evet 9 Ağustos Cuma bugün forum ailemizin olmazsa olmaz bireylerinden birisi olan @Yiğitt doğum günü :bhr: 9 Aralık 2013 de 23 yaşında forumumuza gelmiş olup şimdi 29 yaşına adım atıyor . Öncelikle forum adına kutluyorum birlikte nice mutlu cicili bicili yıllarımıza inş :bhr::bhr::bhr:

4cd31ae5-d474-46fc-897f-76770a40d8db.jpg

@Yiğitt in forum adına önemini çok yeni üyeler hariç bilmeyen yoktur sanırım. Hemen hemen aynı dönemde geldik biz onunla foruma ve 6 yıldır çok iyi dostluk yaptı bana yeri geldi güldük yeri geldi üzüntüleride paylaştık bir aile bireyi gibi bu forumun önemide bu zaten :bhr: Yeni yaşının önce sağlık getirmesini diliyorum iş , para sağlık olmadan olmuyor malum :A Doğum günü şarkısını çalalım :Z:Z:Z

Bunlarda yerli ve yabancıdan sevdiklerinden birer seçtiğim parlak :A :A :A
who-plays-polo-in-elite---lvaro-rico-1539021305-view-0.jpg

5b6948fb66a97cdd5f425615

Ahmet Kaya şarkısı bakarkan bunu buldum adımla ilgili şarkısı oldunu bilmiyordum 😱 İkimiz adınada bu şarkısını koyayım :Z

Buda adet Mustim olmazsa olmaz :A u şarkısı forumumuzun aile ortamına çok uyuyor bu konuyada en yakışan olucaktır :bhr::bhr::bhr:

@mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60 @kerem @xBUGRAx @Billy Kane @MasacRE @Aserat @dreamy @DarkLegenD @S.G.A.T. ve tüm fav10 ailemiz :Z:Z:Z

@Yiğitt doğum günün kutlu olsun nice yaşlara :D
Mutlu Yıllar Yiğit. Nice Güzel yaşlara canikom.:bhr:
Doğum günün kutlu olsun. Sevdiklerinle beraber geçireceğin nice sağlıklı, mutlu senelere... :) @Yiğitt
@Yiğitt iyi ki varsın, iyi ki doğdun. :D
Mutlu yıllar Yiğit. Sağlık ve mutluluk dolu çok güzel bir yıl olsun senin için. :love1:
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, hep beraber nice güzel yıllara inşallah. :bhr:

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu ve güzel yıllara. :bhr: @Yiğitt

Biliyorum çok geç oldu ama yazmak için İstanbul'a dönmeyi bekledim. Yine de hediyelerin beklemene değecek. :A

iste-baris-arduc-un-eski-meslegi_f287f.jpg

0

kardescocuklari9mayis2.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481
Son Üye
user2162