olabilir herkese bir erdoğan düşüyor ülkede sana tayyip amca @dosimosi ye emrah erdoğan bana da nehir erdoğan ::İlk kutlayan ben olayım [emoji2] nice uzun ve Erdoğanlı yıllara [emoji4]
ay çok teşekkürler melek teyzeciğim o ka yaşlı olmana rağmen @Çiğdem- @destere @eskici @mrt-06 @denizz19 beşiz totoşlarının aklına gelmemiş sen açmışsın sağolForumun yaramazı,kötü şakalar ustası ele avuca sığmaz kösemci meryemci üyesi @xemrexxx in bugün doğum günü Tüm forum olarak doğum gününü kutlarız Nice Yılllara xemrexxx
bu hediyem
15 DAKIKA SONRA DOĞACAKSIN OKADAR BEKLEDİN 15 DAKIKA DAHA BEKLE AYOLL
yok kız 12 aralıktı ay iyice pot kırdın öküz çikinellla.ss banla şunu @Bully .ss15 DAKIKA SONRA DOĞACAKSIN OKADAR BEKLEDİN 15 DAKIKA DAHA BEKLE AYOLL
Nice yillara!
hhahaha ayy hadi sana hediyede verelim bariyok kız 12 aralıktı ay iyice pot kırdın öküz çikinellla.ss banla şunu @Bully .ss
ay dur @destere gibi deoplayım bunları yoklukta kullanırımhhahaha ayy hadi sana hediyede verelim bari
kırgın kızlarından biri olmasın daSen kimsin ki ayol doğum gününü kutlayayım patates kafalı şaka şaka hadi üzülme sonra sümüklü sümüklü ağlarsın Doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara Allah çeneni azaltsın .ss
Hediyeni yarın veririm.
Armut herif insan bi teşekkür eder önce .sskırgın kızlarından biri olmasın da
haahahah al senin olsunlar ayoll zaten şu öndeki koca kafalı sensin ömerle sinanın yanına sokulmuşsun hemenhhahaha ayy hadi sana hediyede verelim bari
ay hediye görmeden etmemArmut herif insan bi teşekkür eder önce .ss
koriş senin harem ağan oluyor haremindeki memeli oğlanlara sahip çıkıyor başkasına bakmasınlar diye mesela bak burada da enişte harem ağanhaahahah al senin olsunlar ayoll zaten şu öndeki koca kafalı sensin ömerle sinanın yanına sokulmuşsun hemen
hediye isterik çiğdemi ya da destereyi kıskandıracak bişi olabilirİyi ki doğmuş mu bilemedim melun İyice yaşlandı toto buyutecek forumda yeni yaşında mutluluklar dileyelim o zaman