Doğum Günün Kutlu Olsun Xemrexxx

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
61,877
Puanı
1,060
Forumun yaramazı,kötü şakalar ustası ele avuca sığmaz kösemci meryemci üyesi @xemrexxx in bugün doğum günü Tüm forum olarak doğum gününü kutlarız Nice Yılllara xemrexxx :F:F:F
bu hediyem

İlk kutlayan ben olayım [emoji2] nice uzun ve Erdoğanlı yıllara [emoji4]
olabilir herkese bir erdoğan düşüyor ülkede sana tayyip amca @dosimosi ye emrah erdoğan bana da nehir erdoğan :::D

thanks bu arada:D

Forumun yaramazı,kötü şakalar ustası ele avuca sığmaz kösemci meryemci üyesi @xemrexxx in bugün doğum günü Tüm forum olarak doğum gününü kutlarız Nice Yılllara xemrexxx :F:F:F
bu hediyem

ay çok teşekkürler melek teyzeciğim o ka yaşlı olmana rağmen @Çiğdem- @destere @eskici @mrt-06 @denizz19 beşiz totoşlarının aklına gelmemiş sen açmışsın sağol :bhr:

yok kız 12 aralıktı ay iyice pot kırdın öküz çikinellla.ss banla şunu @Bully .ss
hhahaha ayy hadi sana hediyede verelim bari :A
onur-buyukto-203645XO.jpg

Sen kimsin ki ayol doğum gününü kutlayayım patates kafalı :A şaka şaka hadi üzülme sonra sümüklü sümüklü ağlarsın Doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara Allah çeneni azaltsın .ss

Hediyeni yarın veririm. :A

İyi ki doğmuş mu bilemedim melun :X İyice yaşlandı toto buyutecek forumda :A yeni yaşında mutluluklar dileyelim o zaman:X

Armut herif insan bi teşekkür eder önce .ss
ay hediye görmeden etmem :A

haahahah al senin olsunlar ayoll zaten şu öndeki koca kafalı sensin ömerle sinanın yanına sokulmuşsun hemen :A :A :A
koriş senin harem ağan oluyor haremindeki memeli oğlanlara sahip çıkıyor başkasına bakmasınlar diye mesela bak burada da enişte harem ağan :F
Czek9KHWgAE_uoi.jpg

İyi ki doğmuş mu bilemedim melun :X İyice yaşlandı toto buyutecek forumda :A yeni yaşında mutluluklar dileyelim o zaman:X
hediye isterik çiğdemi ya da destereyi kıskandıracak bişi olabilir:A

Dogum günün kutlu olsun kanka nice trollü yillara :A
Bunlar da hediyelerin :A
images.jpg

images (1).jpg

iyiki doğdun la tosbağa sen doğmasan kim forumun içine edecekti ? :)