Kac yasina girdin 32 mi@Arslan Bey teşekkür ederim bu arada hem konuyu açtığın için hem de güzel sözlerin için. Pastamı da çok beğendim.
Rica ederim. Bana söylemiştin ne zaman doğum günün olduğunu, bir de konuda yazılıydı. O ara açtım. Gerçi 16'sı diye hatırlıyordum, o konuya yazmasan karıştırırdım sanırım.@Arslan Bey teşekkür ederim bu arada hem konuyu açtığın için hem de güzel sözlerin için. Pastamı da çok beğendim.
Ne zaman söyledim. Birde özel sohbet yapmıyoruz diyorsun. Senden başka kimse söylememişim yaş ilerledikçe insan bahsetmek istemiyor.Rica ederim. Bana söylemiştin ne zaman doğum günün olduğunu, bir de konuda yazılıydı. O ara açtım. Gerçi 16'sı diye hatırlıyordum, o konuya yazmasan karıştırırdım sanırım.
Karmakarışık bir sohbet düzenimiz var. İki ayrı yerden sohbet etmişiz. 15 Temmuz'da "Ağustos'un 17'sinde 32'ye giriyoruz." diye bir şey demiştin. Yaş sorun değil. Yaşın ilerlemesi tecrübe göstergesi. Tecrübelerinle gurur duy.Ne zaman söyledim. Birde özel sohbet yapmıyoruz diyorsun. Senden başka kimse söylememişim yaş ilerledikçe insan bahsetmek istemiyor.
32 oldu rahatladık neydi o bir senedir yaşımı söyleyemiyordum.Karmakarışık bir sohbet düzenimiz var. İki ayrı yerden sohbet etmişiz. 15 Temmuz'da "Ağustos'un 17'sinde 32'ye giriyoruz." diye bir şey demiştin. Yaş sorun değil. Yaşın ilerlemesi tecrübe göstergesi. Tecrübelerinle gurur duy.
Doğrusu 32'yi çok severim, uğurlu rakamım.32 oldu rahatladık neydi o bir senedir yaşımı söyleyemiyordum.
Yaşımı soranlara ya 30 ya da 32 diyordum.Doğrusu 32'yi çok severim, uğurlu rakamım.
"Neden ortasını söylemiyordun" diye sormayacağım.Yaşımı soranlara ya 30 ya da 32 diyordum.