Doğum Günün Kutlu Olsun sürgünüm!

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
87151.jpg

Forumumuzun sevilen ve başarılı üyelerinden, aynı zamanda da editörlerden @sürgünüm'ün bugün doğum günü!

Kendisinin doğum gününü kutluyor, nice mutlu yıllar diliyorum. İyi ki doğdun!

Bu da doğum günü pastan;

4cc720287bcaf99e081603265c54d972_1264670581.jpg

@Arslan Bey teşekkür ederim bu arada hem konuyu açtığın için hem de güzel sözlerin için. Pastamı da çok beğendim.:)
Rica ederim. Bana söylemiştin ne zaman doğum günün olduğunu, bir de konuda yazılıydı. O ara açtım. Gerçi 16'sı diye hatırlıyordum, o konuya yazmasan karıştırırdım sanırım. :)

Rica ederim. Bana söylemiştin ne zaman doğum günün olduğunu, bir de konuda yazılıydı. O ara açtım. Gerçi 16'sı diye hatırlıyordum, o konuya yazmasan karıştırırdım sanırım. :)
Ne zaman söyledim.(b) Birde özel sohbet yapmıyoruz diyorsun. Senden başka kimse söylememişim yaş ilerledikçe insan bahsetmek istemiyor.:)

Ne zaman söyledim.(b) Birde özel sohbet yapmıyoruz diyorsun. Senden başka kimse söylememişim yaş ilerledikçe insan bahsetmek istemiyor.:)
Karmakarışık bir sohbet düzenimiz var. İki ayrı yerden sohbet etmişiz. 15 Temmuz'da "Ağustos'un 17'sinde 32'ye giriyoruz." diye bir şey demiştin. Yaş sorun değil. Yaşın ilerlemesi tecrübe göstergesi. Tecrübelerinle gurur duy. :)

Karmakarışık bir sohbet düzenimiz var. İki ayrı yerden sohbet etmişiz. 15 Temmuz'da "Ağustos'un 17'sinde 32'ye giriyoruz." diye bir şey demiştin. Yaş sorun değil. Yaşın ilerlemesi tecrübe göstergesi. Tecrübelerinle gurur duy. :)
32 oldu rahatladık neydi o bir senedir yaşımı söyleyemiyordum.:)

Yaşını biliyordum ama nereden öğrendiğimi unuttum :D

Doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara :)