Doğum Günün Kutlu Olsun mrt-06!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
58,707
Puanı
1,060
Bugün forumumuzun sevilen ve değerli yöneticilerinden, benim de canım kardeşim, dostum @mrt-06'nın doğum günü. Sevgili süper moderatörümüzün doğum gününü kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyoruz.

Bu arada kendisinin Ağustos başında foruma döneceğinin müjdesini de verelim.

İşte hediyen Atacan'ım:

Gardaşların bir tanesi en süper modu en Atacan'ı, afacanı (eheh) doğum günün kutlu olsun.
Ağustos ayının gelmesini iple çekiyorum. Yine aynı hediyeyi veriyorum.
Nice senelere.

Atacan'ım doğum günün kutlu olsun. Nice güzel, Mutlu, sağlıklı yaşlara. Hediyeni geldiğinde vereceğim.

Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Gerçekten seni çok özledim. Nice mutlu, başarılı ve sağlıklı yıllara

Dönüşünü merakla bekliyor ve hediyeni veriyorum
@mrt-06

forumda hep olması gereken 4-5 kişiden birisin vlla canım dönücek olmana çok sevinmiştim zaten bu yaz 2 şeyi sabırsızlıkla bekliyorum bak birisi mustafa sandalın albümü diğeride senin gelmen okadar bak aynı kefeye koydum seni mustimle

ikinizede kavuşmama çok az kaldı

buda hediyen al bakalım anılarını tazelersin baya yararlı bir site olmuş

Eski üyeleri forumda görmeyi çok özledim dönecek olmana ise çok mutlu oldum iyi ki doğmuşsun iyi ki seninle burada tanışma fırsatı bulmuşum mutlu yıllar.

İyi ki doğdun güzel insan, dönecek olmana nasıl sevindim anlatamam, yeni yaşın güzellikler getirsin.

Hep karşıma çıkıyor bu youtubede
F

@mrt-06 aşkom gel hadi, özledik seni.

Doğum günün kutlu olsun. Nice hep birlikte, güzel ve mutlu yıllara inşallah.

Doğum günün kutlu olsun, döneceğin günü de şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada yokluğunda Mom'a da başladım, bir daha ortalardan kaybolmazsan 4. sezonu da birlikte izleyip yorumlarız belki.
@mrt-06

Bu da hediyen:

Geçmiş doğum günün kutlu olsun.
Ağustos ayında geleceğine göre artık bol bol özelden dedikodular yaparız.
@mrt-06

Buda hediyen.

Vay be doğum günüm unutulmamış. Çok teşekkürler arkadaşlar, sağolun. 🙂