Bugün, forumumuzun sevilen üyelerinden @KayıpSehir'in doğum günü. Kendisinin doğum gününü kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyoruz.
Dostum işte hediyen.
Dostum işte hediyen.
Rica ederim kardeşim, sen de öylesin.
Çok teşekkürler.Mutlu yıllar Kaan. Nicel güzel senelere.
Hediyene hayran kaldım. Neyi sevdiğimi nasılda biliyor.Rica ederim kardeşim, sen de öylesin.
Senin Sero sevgini bilmeyen mi var En hoş fotolarından birini koydum, tadını çıkar hediyenin.Çok teşekkürler.
Hediyene hayran kaldım. Neyi sevdiğimi nasılda biliyor.
Teşekkürler dostum.Mutlu yıllar kanka nice güzel, sağlıklı yaşlara.
Teşekkür ederim.mutlu yıllar iyiki doğdun nice yıllara
Twitter'da Merve ve Ahmetciler adıma nefret hesapları açmışlar, o derece. Sende zevkini biliyorsun. ''En Hoş'' yani takip ediyosun Sero'mu. gerçi yakınım olduğun için takip etmen normal.Senin Sero sevgini bilmeyen mi var En hoş fotolarından birini koydum, tadını çıkar hediyenin.
Helal olsun onlar senden nefret ettiklerine göre doğru yoldasın demek ki. Biliyoruz tabii, Serenay da hoş kız Allah için, nazar değmesin maşallah.Teşekkürler dostum.
Teşekkür ederim.
Twitter'da Merve ve Ahmetciler adıma nefret hesapları açmışlar, o derece. Sende zevkini biliyorsun. ''En Hoş'' yani takip ediyosun Sero'mu. gerçi yakınım olduğun için takip etmen normal.
Çok teşekkürler dostum.@KayıpSehir dostum doğum günün kutlu olsun.
Nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu seneleree.
Teşekkür ederim, bekliyorum.Aa @KayıpSehir doğum günün kutlu olsun ya
Hediyeni birazdan vereceğim
Teşekkürler.Doğum günün kutlu olsun @KayıpSehir, nice mutlu yıllara.
Teşekkür ederim.Nice sağlıklı ve mutlu senelere.
Çok teşekkürler, İnşallah.Nice seneler diliyorum gerçi ömrün uzun ve baki olmasındansa sağlıklı huzurlu ama dolu dolu bir hayat olması dileklerimle...