Doğum Günün Kutlu Olsun KayıpSehir!

Bully

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
56,146
Puanı
1,060
Bugün, forumumuzun sevilen üyelerinden @KayıpSehir'in doğum günü. Kendisinin doğum gününü kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyoruz.

Dostum işte hediyen. :D

11043263_1071673192858328_6980004577329807873_n.jpg

Mutlu yıllar kanka nice güzel, sağlıklı yaşlara. :X
Teşekkürler dostum. :X :bhr:

mutlu yıllar iyiki doğdun nice yıllara
Teşekkür ederim. :)

:D Senin Sero sevgini bilmeyen mi var :A En hoş fotolarından birini koydum, tadını çıkar hediyenin. :A
Twitter'da Merve ve Ahmetciler adıma nefret hesapları açmışlar, o derece. :D Sende zevkini biliyorsun. :A ''En Hoş'' yani takip ediyosun Sero'mu. :X gerçi yakınım olduğun için takip etmen normal. :X

Son düzenleme:
Nice seneler diliyorum gerçi ömrün uzun ve baki olmasındansa sağlıklı huzurlu ama dolu dolu bir hayat olması dileklerimle...

Teşekkürler dostum. :X :bhr:

Twitter'da Merve ve Ahmetciler adıma nefret hesapları açmışlar, o derece. :D Sende zevkini biliyorsun. :A ''En Hoş'' yani takip ediyosun Sero'mu. :X gerçi yakınım olduğun için takip etmen normal. :X
Helal olsun onlar senden nefret ettiklerine göre doğru yoldasın demek ki. :A Biliyoruz tabii, Serenay da hoş kız Allah için, nazar değmesin maşallah. :X

Takip ediyorum tabii ki bu sezon baya sempati duymaya başladım Sero'ya bunda senin de etkin de var. :X

@KayıpSehir dostum doğum günün kutlu olsun. :)
Nice mutlu, sağlıklı ve huzurlu seneleree. :)
Çok teşekkürler dostum. :)

Aa @KayıpSehir doğum günün kutlu olsun ya :love1: :love1:
Hediyeni birazdan vereceğim :love1: :love1:
Teşekkür ederim, bekliyorum. :bhr:

Doğum günün kutlu olsun @KayıpSehir, nice mutlu yıllara. :)
Teşekkürler. :)

Nice sağlıklı ve mutlu senelere. :)

Nice seneler diliyorum gerçi ömrün uzun ve baki olmasındansa sağlıklı huzurlu ama dolu dolu bir hayat olması dileklerimle...
Çok teşekkürler, İnşallah. :)

Kaan doğum günün kutlu olsun, nice yıllara. :)

Bu yıl Serenay'ı bende destekliyorum hadi yine iyisin. :)