Doğum Günün Kutlu Olsun hayret bi şey

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,250
Puanı
1,061
Forumumuzun sevilen üyelerinden @hayret bi şey 'in doğum günü bugün.Nice senelere Hayrettin...
hadise_01.jpg

Doğum günün kutlu olsun kardeşim, sevdiklerinle nice sağlıklı senelere...

hahahah daha şimdi twetter listesinden dolayı şuanda nedüşünüyorsunuz konusuna bu hayrettinin ne işi var orda kim beğeniyor bunu diye eleştiri yapmıştım ordan çıkıp bu konuya girdim ayy bukadar tesadüf olur tabiki senin gerçek adını bilmiyordum :kiki::kiki:
mutlu yıllar cnm bu mubarek ayda yeni yaşın sana şans uğur getirir umarım :bhr::bhr:

Yeni yaşın uğurlu gelsin Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle bir ömür diyelim 😉 ismini yeni öğrendim bu arada :)

Nice güzel yaşlara Hayrettin.:D
Teşekkürler :)

Doğum günün kutlu olsun kardeşim, sevdiklerinle nice sağlıklı senelere...
Teşekkürler , amin :)

hahahah daha şimdi twetter listesinden dolayı şuanda nedüşünüyorsunuz konusuna bu hayrettinin ne işi var orda kim beğeniyor bunu diye eleştiri yapmıştım ordan çıkıp bu konuya girdim ayy bukadar tesadüf olur tabiki senin gerçek adını bilmiyordum :kiki::kiki:
mutlu yıllar cnm bu mubarek ayda yeni yaşın sana şans uğur getirir umarım :bhr::bhr:
Teşekkür ederim , inşallah :)

Yeni yaşın uğurlu gelsin Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle bir ömür diyelim 😉 ismini yeni öğrendim bu arada :)

Doğum günün kutlu olsun, nice senelere. :)

Doğum günün kutlu olsun.(Lütfen benim mesajıma "teşekkürler" diye cevap verme. :D)