H Harunnn60 Emekli Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 49,566 Reaksiyon puanı 44,774 Puanı 1,061 Konum İstanbul 18 Ekim 2015 #21 @gözlemci doğum günün kutlu olsun. Bu arada kaç yaşına girdin.
Çiğdem Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,841 Reaksiyon puanı 123,756 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 18 Ekim 2015 #22 iyiki doğdun @gözlemci nice yıllara 😉😉😉 ayy buda hediyen al bakalım
Aserat Süper Mod. Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 86,040 Reaksiyon puanı 65,056 Puanı 1,061 Konum İstanbul 18 Ekim 2015 #23 Doğum günün kutlu olsun @gözlemci, nice mutlu yıllara.
gözlemci Favori Üye Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 15,792 Reaksiyon puanı 12,612 Puanı 861 Yaş 30 Konum İstanbul 18 Ekim 2015 #24 sokak sanati' Alıntı: Orayı terket bence en kisa zamanda. Genişletmek için tıkla ... Ne güzel hediye aldım diyor bide face den Bende senin doğum gününde geri getiricem dedim Polat Şaşmaz' Alıntı: @gözlemci ne güzel iste senin gonlun varsa kiz guzelse olmustur bu is Genişletmek için tıkla ... Kız güzel olmasına güzel de sevgilisi bizim sınıftan , Selin de benim yakın arkadaşım mahalleden. olmaz o iş te Kız makara biraz ABAY_06' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun @gözlemci mutlu yıllar. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kardeşim sağolasın 🙂 -KADİR-' Alıntı: @gözlemci aga dogum gunun kutlu olsun 🙂 Genişletmek için tıkla ... Çok sağolasın kardeşim 🙂 Harunnn60' Alıntı: @gözlemci doğum günün kutlu olsun. Bu arada kaç yaşına girdin. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim kardeşim çok sağolasın 22 olduk Birde 22 olmanın üzüntüsü içerisindeyim bir yanım sevinç geleceği görebildiğim için. Bir yanım üzüntü geçmişimden biraz daha uzaklaştığım için. Çiğdem-' Alıntı: iyiki doğdun @gözlemci nice yıllara 😉😉😉 ayy buda hediyen al bakalım Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler Çiğdemcik çok sağol 🙂 Hediyen ne kadar güzel hay Allah razı olsun 😵😡 Aserat' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun @gözlemci, nice mutlu yıllara. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim sağolasın hep beraber inşallah nice senelere
sokak sanati' Alıntı: Orayı terket bence en kisa zamanda. Genişletmek için tıkla ... Ne güzel hediye aldım diyor bide face den Bende senin doğum gününde geri getiricem dedim Polat Şaşmaz' Alıntı: @gözlemci ne güzel iste senin gonlun varsa kiz guzelse olmustur bu is Genişletmek için tıkla ... Kız güzel olmasına güzel de sevgilisi bizim sınıftan , Selin de benim yakın arkadaşım mahalleden. olmaz o iş te Kız makara biraz ABAY_06' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun @gözlemci mutlu yıllar. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim kardeşim sağolasın 🙂 -KADİR-' Alıntı: @gözlemci aga dogum gunun kutlu olsun 🙂 Genişletmek için tıkla ... Çok sağolasın kardeşim 🙂 Harunnn60' Alıntı: @gözlemci doğum günün kutlu olsun. Bu arada kaç yaşına girdin. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim kardeşim çok sağolasın 22 olduk Birde 22 olmanın üzüntüsü içerisindeyim bir yanım sevinç geleceği görebildiğim için. Bir yanım üzüntü geçmişimden biraz daha uzaklaştığım için. Çiğdem-' Alıntı: iyiki doğdun @gözlemci nice yıllara 😉😉😉 ayy buda hediyen al bakalım Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler Çiğdemcik çok sağol 🙂 Hediyen ne kadar güzel hay Allah razı olsun 😵😡 Aserat' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun @gözlemci, nice mutlu yıllara. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim sağolasın hep beraber inşallah nice senelere
GunesinOglu Favori Üye Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 15,099 Reaksiyon puanı 22,467 Puanı 860 18 Ekim 2015 #25 Doğum günün kutlu olsun Zaten kutlamıştım
gözlemci Favori Üye Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 15,792 Reaksiyon puanı 12,612 Puanı 861 Yaş 30 Konum İstanbul 18 Ekim 2015 #26 GunesinOglu' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun Zaten kutlamıştım Genişletmek için tıkla ... Evet kutlamıştın tekrardan çok çok teşekkürlerimi sunuyorum sağolasın 🙂🙂
GunesinOglu' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun Zaten kutlamıştım Genişletmek için tıkla ... Evet kutlamıştın tekrardan çok çok teşekkürlerimi sunuyorum sağolasın 🙂🙂