Ne varmış bugünde
Çok çok teşekkür ediyorum dostum. Hep beraber nice senelereMutlu yıllar Enisciğim, iyi ki bizimlesin.
Nice ailenle, sevdiklerinle ve bizle doğum günlerine.
Çok teşekkür ediyorum kardeşim sağolasın . İnşallah hep beraber olur.Nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum Enis kardeşim her şey gönlünce olsun.
Sağol Emrecim hep beraber mutlu senelere umarımmutlu yılar panpa
Çok teşekkürlerimi sunuyorum ,çok sağolasınDoğum günün kutlu olsun
Çok sağolasın abi teşekkür ediyorum . Hep beraber inşallah, Dertsiz tasasız senelereDoğum günün kutulu olsun kardeşim, nice mutlu sağlıklı senelere. @gözlemci
Ne varmış bugündekahkayı bastın yineÇok çok sağolasın inşallah hep beraber nice senelere .
Çok çok teşekkür ediyorum dostum. Hep beraber nice senelere
Çok teşekkür ediyorum kardeşim sağolasın . İnşallah hep beraber olur.
Sağol Emrecim hep beraber mutlu senelere umarım
Çok teşekkürlerimi sunuyorum ,çok sağolasın
Çok sağolasın abi teşekkür ediyorum . Hep beraber inşallah, Dertsiz tasasız senelere
off off soıma Selin diye biri vardı burda bana acib birşey hediye ettiBugün bir bayık geçtide o sebeple.
@mrt-06 hediyeyi yeni gördüm şaka maka vallaBaya iyiymiş özellikle seçmiş gibisin çok aşırı beğendim iremimi
off off soıma Selin diye biri vardı burda bana acib birşey hediye ettiBirde 22 olmanın üzüntüsü içerisindeyim bir yanım sevinç geleceği görebildiğim için. Bir yanım üzüntü geçmişimden biraz daha uzaklaştığım için.
Aynen acık aradım bu fotoyu aslında pastalı bir şey bulacaktım ama bu daha anlamlı olur dedim.@mrt-06 hediyeyi yeni gördüm şaka maka vallaBaya iyiymiş özellikle seçmiş gibisin çok aşırı beğendim iremimi
off off soıma Selin diye biri vardı burda bana acib birşey hediye ettiBirde 22 olmanın üzüntüsü içerisindeyim bir yanım sevinç geleceği görebildiğim için. Bir yanım üzüntü geçmişimden biraz daha uzaklaştığım için.
Hiç sorma derdim de sormuşssunNe hediye etti.
Çok düşüncelisin vallaha daha anlamlı olduAynen acık aradım bu fotoyu aslında pastalı bir şey bulacaktım ama bu daha anlamlı olur dedim.
Çok teşekkür ediyorum sağolunMutlu yıllar dilerim
Teşekkür ediyorum kardeşim sağolasın.Dogum gunun kutlu olsun kardes
Hiç sorma derdim de sormuşssun
Şişme balondan bir bebek yapmış tövbe estafrullahsaç yapıştırmış ruj sürmüş vs . Haa birde banyo terliği almış sanarsın hergün banyodayım
Çok düşüncelisin vallaha daha anlamlı olduDaha iyisi olamazdı zaten
Çok teşekkür ediyorum sağolun
Teşekkür ediyorum kardeşim sağolasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?