buna @cookies le birlikte ortaklaşa girebilirsiniz zaten şurda kurban bayramına ne kaldıki
allah allah @cookies az önce burdaydı destere gün boyu yoktu konuyu açtım çocuk kayboldu ve @destere hemen ışınlanıp konuya çöreklendi hediyeleri kapıyor ayoll çocuğu kaçırdımı naptı 😱😱😱Sana bunu versem olur mu elticim.
fırında tavuk yaptık bu akşam ve senin yüzünden afiyetle yiyemedim aklıma o geldiyok tüm hediyeleri almıyorum jensen le senin sandalyeyi ona bıraktım
nasıl bir bağlantı kurdun benim lafımla fırındaki tavuk arasında anlamak imkansızfırında tavuk yaptık bu akşam ve senin yüzünden afiyetle yiyemedim aklıma o geldi
hhahaha profilimdeki iğrenc videonu bahsediyorum haberin yokmuş gibi davranma ayollnasıl bir bağlantı kurdun benim lafımla fırındaki tavuk arasında anlamak imkansız
Saol Çiğdem ablam
Evet forumun sevilen üyelerinden @cookies in doğum günü
Yurt dışında okuyor Annesi ve Babası olmadan girdiği doğum gününde bu forumdaki ailesi olan bizlerin sıcak bir kutlaması onu yalnız bırakmayacaktır
Malesef hastalığıda var inş bu yeni yaşında hastalığını atlatır ve sağlıklı bir yeni yaş dönemi geçirir
Hediyelere geçelim ayoll
Arrow'dan
Flash'tan
Tvd'den
Buda benden - Dön Dünya, Herkes Mutlu Güya-
@destere @Bully @xemrexxx @mrt-06 @Harunnn60 @vadikızı @Doğu @MEnes @dosimosi @MasacRE- @sokak sanati @EFE UYSAL ve forumda olan herkes
Saol Melek abloş@cookies kurabiyemm benimm nice nice yıllara inşallah yeni yaşın sana hayırlı uğurlu olsun musmutlu huzurlu sağlıklı yaşlar diliyorum canım alperim benimsenin o güzel gülen yüz hiç solmasın her zaman gülsün cnm benim
@cookies hediyelerim
ve güzel bir doğum günü şarkısı
Doğum günün kutlu olsun al bu canım senin olsun acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende seninleyim canım
SaolMutlu yıllar @cookies
Aaaa olsunteşekkürler yinede
İyide ona bakarsak suriyede yurt dışı değil yunaistanda bulgaristanda sınırlar yaniYurt dışı dediğin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti mi? @Çiğdem-
Saol darkiyeciğimDoğum günün kutlu olsun @kukiyes cim.
SaolLefkoşa - İstanbul arası 1000 km. civarı. Görele - İstanbul arası ise 1100 km.
Mutlu yıllar Alper. Bu da hediyen.
Tenks cnmDoğum günün kutlu olsun @cookies mutlu yıllar dilerim
Bunun kardeşi olsa daha iyi olurdu ama olsun teşekkürler
Sori canım ama ben napıyım o adamı yanibuna @cookies le birlikte ortaklaşa girebilirsiniz zaten şurda kurban bayramına ne kaldıki
Tenks canım özellikle Caranın hareketine kalpMutlu yıllar Alper.
Hediye olarak sana muhteşem sempatik 2'liyine veriyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 54267
Nice senelere cookies
Vuhu sende iyiki varsınNice mutlu yıllara @cookies iyiki varsın [emoji4]
Özeldeki mesajıma da bak. .ssSaol Çiğdem ablam
Saol Melek abloş
Saol
İyide ona bakarsak suriyede yurt dışı değil yunaistanda bulgaristanda sınırlar yaniMaalesef Allahın köyü Olan Kıbrıs yurt dışı sayılıyor .ss
Saol darkiyeciğim
Saol
Tenks cnm
Sori canım ama ben napıyım o adamı yani
Tenks canım özellikle Caranın hareketine kalp
Saol ÖmüşŞaka şaka Ömer abi
Vuhu sende iyiki varsın
zaten kurbanda girersiniz ödüle demiştim şimdi lazım değilSaol Çiğdem ablam
Saol Melek abloş
Saol
İyide ona bakarsak suriyede yurt dışı değil yunaistanda bulgaristanda sınırlar yaniMaalesef Allahın köyü Olan Kıbrıs yurt dışı sayılıyor .ss
Saol darkiyeciğim
Saol
Tenks cnm
Vuhu sende iyiki varsın
Saol Çiğdem ablam
Saol Melek abloş
Saol
Saol darkiyeciğim
Saol
Tenks cnm
Vuhu sende iyiki varsın
zaten kurbanda girersiniz ödüle demiştim şimdi lazım değil
hhahah evet yurt dısı olarak görüyorum sürgünüme dedğim gibi benim farklı bakış açılarıma artık alışmanız lazım @Harunnn60Saol Çiğdem ablam
Saol Melek abloş
Saol
Saol darkiyeciğim
Saol
Tenks cnm
Vuhu sende iyiki varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?