Doğum Günün Kutlu Olsun Barış Akarsu!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Türk rock müziğin sevilen isimlerinden biri olan ve 4 Temmuz 2007 tarihinde yaptığı trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun doğum günü bugün yani 29 Haziran. Ancak forumda konusu açılmadığı için biraz geç kalsak bile kutlamadan geçmek olmaz.

Yalancı Yarim dizisiyle adından sıkça söz ettirdi Barış Akarsu. Yaptığı şarkılarla, söylediği şarkılarla herkesin diline takıldı. Ancak zamansız bir ayrılık yaşadı Türkiye. Tüm Türkiye'yi büyük bir üzüntüye boğan bu zamansız ölüm Barış Akarsu'ya hiç yakışmadı.

İyi ki doğdun Barış Akarsu...

thumbnail_1404065457.jpg

Dün Yalancı Yarim izlerken tam da aklıma geldi, sonra baktım tarihleri karıştırmışım daha var dedim. Mekanı cennet olsun zaman çok hızlı geçip gidiyor :(

allah rahmet eylesin bende ağlamıştım barışın ölümüne :T yalancı yarimi büyük bir zevkle izliyordum sayesinde ama dizi ekibinede helal olsun yanı dizinin tutmasına rağmen barış yok diye başkasını koyupta devam etmediler diziyi bitirdiler :bhr::bhr:

Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun Barış Akarsu çok üzülmüştüm öldüğünde :(

Yalanci Yarim dizisinde oynuyordu vefat ettigi zamanlar. Gerek sarkilari, gerek dizisi ile sevdigim biriydi. Mekani cennet olsun.