Aslında direkt isminle bağlantılı "Angel" yapsan olabilir; hem daha kısa, hem de isminle bağlantılı. Olup olmadığına bir bak istersen, tabii böyle de kalabilir. Sen bilirsin.
Yok ya böyle daha güzel Angelic yapabilirim ama yok ya böyle kalsın
Aslında direkt isminle bağlantılı "Angel" yapsan olabilir; hem daha kısa, hem de isminle bağlantılı. Olup olmadığına bir bak istersen, tabii böyle de kalabilir. Sen bilirsin.
Tamam ama önce ben olmalıydım, veya sona bırakacaksan ayrı mesajda olmalı. Böyle herkesle yapılınca takıntım varTeşekkürler Don Kişot.
Teşekkürler toprağım.Şu anda evde de var kuru incir, tadı başka oluyor. İsviçre'de aranan lezzet.
Teşekkürler Cevahir, Ulvi, Burhan, Seinfeld, Costanza.
Teşekkürler @serhatt.
Teşekkürler Dark Adam.
Teşekkürler @mesmeso.
Teşekkürler e be köylü kızı!(Memoli repliği.)
Teşekkürler dizilerin kralı.Mükemmel bir anımız aklına gelmiş.
Teşekkürler Angelica Jones.
Seni unuttum sanma, unutma; assolistler sona saklanır.Teşekkürler konuyu açtığın için, iyi dileklerin için.
Evet, burada Cem Yılmaz kameraya bakarak konuşur ya seyirciyle:
Siz sevgili güzel insanlar, sizleri tanıdığım için mutlu oldum.
Konuşurken sona kalmak bazen daha iyi, daha özel oluyor aslında. Hani başta olunca bir anda yazıp geçiyormuşsun gibi oluyor ama tabii takıntın varsa bir sonraki sefere ilk mesaja yazarız, sorun yok.Tamam ama önce ben olmalıydım, veya sona bırakacaksan ayrı mesajda olmalı. Böyle herkesle yapılınca takıntım var
Anlamadın, yine sona bırak ama toplu mesajda olmasın bir zahmet. İlk olsada toplu mesajda istemiyorumKonuşurken sona kalmak bazen daha iyi, daha özel oluyor aslında. Hani başta olunca bir anda yazıp geçiyormuşsun gibi oluyor ama tabii takıntın varsa bir sonraki sefere ilk mesaja yazarız, sorun yok.
Hediyen için teşekkürler @Dosi, konuyu açtığın için de, iyi dileklerin için de. Bu özel teşekkür mesajını, kalbin kadar temiz olan bu sayfada alıntı yaparak yazıyorum. Teşekkürler.Bugün forumun emektar üyelerinden, uzun mesajları ile bilinen @Araf 'ın yaş günü. 2 sene önce doğum günü konusunu açtığımızda o aralar klâsik uzun arasını vermişti, şimdi ilk kez o varken kutluyoruz
Ailesiyle birlikte nice sağlıklı ve huzurlu yaşlara dilerim,
ve bizimlede nice eğlenceli yıllara 🤗
Bu arada kutlama konunu açtım, harika yerine beğeni atmışsın 😱Hediyen için teşekkürler @Dosi, konuyu açtığın için de, iyi dileklerin için de. Bu özel teşekkür mesajını, kalbin kadar temiz olan bu sayfada alıntı yaparak yazıyorum. Teşekkürler.
Hiç "harika" attığım görülmedi ve beğenip geçmek daha hızlı oldu.Bu arada kutlama konunu açtım, harika yerine beğeni atmışsın 😱
Burada da ciddi olma be adam@Yakamoz-Asi @Cervantes @Angelica @Tolstoyevski
Ama bu sana özel konu, buna da atmayacaksan ohooHiç "harika" attığım görülmedi ve beğenip geçmek daha hızlı oldu.
"Harika" atmasam da, sevildiğinizi bilin.Ama bu sana özel konu, buna da atmayacaksan ohoo
Neyse son konu açmam olacak senin için
Maksat sevilmek değil, konunu açtığım için seviNmen"Harika" atmasam da, sevildiğinizi bilin.
Sevindim zaten, "harika" atmasam da sevindiğimi bil.Maksat sevilmek değil, konunu açtığım için seviNmenama bitti artık hakkın
Bu arada kutlama konunu açtım, harika yerine beğeni atmışsın 😱
Burada da ciddi olma be adam@Yakamoz-Asi @Cervantes @Angelica @Tolstoyevski
Ciddi değilim ama ifadelerim biraz ciddi olabilir.Bu adam ciddiliği aşk haline getirmiş @Araf
Onun ciddiliğini ciddiye almıyorum@Araf
Ciddi değilim ama ifadelerim biraz ciddi olabilir.
Teşekkürler liseli kardeşim, umarım hepimiz için öyle olur.İyi ki doğmuşsunYeni yaşın mutlu huzurlu olsun
Teşekkürler Don Kişot.
Teşekkürler toprağım.Şu anda evde de var kuru incir, tadı başka oluyor. İsviçre'de aranan lezzet.
Teşekkürler Cevahir, Ulvi, Burhan, Seinfeld, Costanza.
Teşekkürler @serhatt.
Teşekkürler Dark Adam.
Teşekkürler @mesmeso.
Teşekkürler e be köylü kızı!(Memoli repliği.)
Teşekkürler dizilerin kralı.Mükemmel bir anımız aklına gelmiş.
Teşekkürler Angelica Jones.
Seni unuttum sanma, unutma; assolistler sona saklanır.Teşekkürler konuyu açtığın için, iyi dileklerin için.
Evet, burada Cem Yılmaz kameraya bakarak konuşur ya seyirciyle:
Siz sevgili güzel insanlar, sizleri tanıdığım için mutlu oldum.
AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHATeşekkürler liseli kardeşim, umarım hepimiz için öyle olur.
İsviçre'de Nazilli inciri mi satılıyor? Yoksa siz mi satıyorsunuz?Burada Nazilli inciri satılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?