Doğum Günün Kutlu Olsun Araf! 🎉

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında direkt isminle bağlantılı "Angel" yapsan olabilir; hem daha kısa, hem de isminle bağlantılı. Olup olmadığına bir bak istersen, tabii böyle de kalabilir. Sen bilirsin.

Yok ya böyle daha güzel Angelic yapabilirim ama yok ya böyle kalsın

Reactions: Araf
Tamam ama önce ben olmalıydım, veya sona bırakacaksan ayrı mesajda olmalı. Böyle herkesle yapılınca takıntım var

Tamam ama önce ben olmalıydım, veya sona bırakacaksan ayrı mesajda olmalı. Böyle herkesle yapılınca takıntım var
Konuşurken sona kalmak bazen daha iyi, daha özel oluyor aslında. Hani başta olunca bir anda yazıp geçiyormuşsun gibi oluyor ama tabii takıntın varsa bir sonraki sefere ilk mesaja yazarız, sorun yok.

Reactions: Dosi
Konuşurken sona kalmak bazen daha iyi, daha özel oluyor aslında. Hani başta olunca bir anda yazıp geçiyormuşsun gibi oluyor ama tabii takıntın varsa bir sonraki sefere ilk mesaja yazarız, sorun yok.
Anlamadın, yine sona bırak ama toplu mesajda olmasın bir zahmet. İlk olsada toplu mesajda istemiyorum

Hediyen için teşekkürler @Dosi, konuyu açtığın için de, iyi dileklerin için de. Bu özel teşekkür mesajını, kalbin kadar temiz olan bu sayfada alıntı yaparak yazıyorum. Teşekkürler.

Reactions: Dosi
İyi ki doğmuşsun Instagram hesabını saklayan adam
Yeni yaşın mutlu huzurlu olsun

Burada Nazilli inciri satılıyor.