EnveR
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,767
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
Ay bu dizi ya da film'in adını hemen bana söyle.😱
@Çiğdem- bu da benden hediyen. Başka kızlarla olmaya çalışan ama aklı hep Çiko'da olan Arrow.
Ayy çok Saçma o zaman bu özellik sadece sana has değil herkese özel
Doğum günün kutlu olsun
Konuyu ben açacaktım unuttum herkes de konuyu kapma peşine düşmüş değerini bil çikoAl hediyen de burada bak seversin sincaplı sincaplı
Mutlu yıllar dilerim
Doğum günün kutlu olsun
ayyy çok cici hediyeler bunlar @batuhankaralar @*YıldırıM* ama kıyamam ben onları yemeyeDoğum günün kutlu olsun 😉
ayyy çokkk tatlı bu yaaaDoğum Günün Kutlu Olsun Çiğdemİyi ki foruma kayıt olmuşsun.Nice senelere.
Bu da hediyyen:
ayyy çok cici hediyeler bunlar @batuhankaralar @*YıldırıM* ama kıyamam ben onları yemeye
@china_shangai @hayret bi şey @turkuazz @cevaa çok teşekkürler
@denizz19 ayol belki beni seven şehirdeki üyeler seni sevmiyorlar nerden biliceksin
aaa sen onu bunu bırak hediyem nerede cimriiiii
ayyy çokkk tatlı bu yaaa
çokk tşk @EnveR 😉😉😉
Sevmesin ne yapayım hediyenin hepsi makbuldürBunu sevmiyo o.
Çikoya böyle her yeri kas olan adam hediye edecen bacak kol falan.Sevmesin ne yapayım hediyenin hepsi makbuldür
Akşam yemeği ayarladım
Bunu sevmiyo o.
@EFE UYSAL @denizz19 aa @Yiğitt duymasın şimdi onun kıskançlık kırızlerini hiçç çekememNice senelere.
Al hediyen @denizz19@EFE UYSAL @denizz19 aa @Yiğitt duymasın şimdi onun kıskançlık kırızlerini hiçç çekemem
@Titanium çok tşşk 😉😉😉
Kızım boşuna yemeğe göndermiyoruz seni Yiğite ayarlayacaksın@EFE UYSAL @denizz19 aa @Yiğitt duymasın şimdi onun kıskançlık kırızlerini hiçç çekemem
@Titanium çok tşşk 😉😉😉
Evede giderler onlar sonrasını bilemem...Kızım boşuna yemeğe göndermiyoruz seni Yiğite ayarlayacaksın
aaa ben anlamam ben yemeğe gidiyorsam benimdirKızım boşuna yemeğe göndermiyoruz seni Yiğite ayarlayacaksın
Sonra evede gidersiniz mutlu mesut.aaa ben anlamam ben yemeğe gidiyorsam benimdir
@Çiğdem- Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
çok tşşk @Felon 😉😉😉
Deniz'in son hediyesini de ekleyeyim mi?
sincapları eklesen yeterli aa birde @Castei ve @EFE UYSAL ın hediyelerini çöpe at bir zahmetDeniz'in son hediyesini de ekleyeyim mi?
çok tşşk cnm bir işime yaraöaz bir hediye benim ama bir köşede dursun mademMutlu Yıllar Çiko.Nice güzel yaşlara.
En tatlı hediyeyi ben veriyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 46463
Şeyi merak ediyorum geçen yıl koymuştun ya foto bu yıl koyacak mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?