Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem Batur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,236
Puanı
1,059
Bugün güzeller güzeli oyuncu Ayşe Çiğdem Batur'un doğum günü

32 yaşına giren Çiğdem Batur'un doğum gününü forum olarak kutluyoruz.Nice güzel yıllara

ryv89.jpg

vadimizin güzel savcısının doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara

Doğum günün kutlu olsun güzel kadın. Nice mutlu yıllara. Güzelliğine güzellik katıyor her geçen yaşında. :)

Sağda başlığı görünce bizim @Çiğdem-'in doğum günü sandım. Büyük ihtimal öyle sanan tek kişi değilimdir. :D
hhahah sabah ben bile öyle sandım kulup kutlamarına bakıyordum baktım yan tarafta
doğum günün kutlu olsun çiğdem yazıyor soy adı görünmüyor ben bile şaşırdım yanı doğum günüm varda benmi bilmiyorum diye :kiki::kiki::kiki:

adaşım çiğdemciğimin doğum gününü kutlarım kısmetse 9 eylülde'de benimkini kutlarız :bhr::bhr:

Sağda başlığı görünce bizim @Çiğdem-'in doğum günü sandım. Büyük ihtimal öyle sanan tek kişi değilimdir. :D
+1 @Çiğdem- in profiline girip kutlayacaktim doğumgününü.Allah iyiligini versin @takas bu ne bicim başlık :(
@OzaN

+1 @Çiğdem- in profiline girip kutlayacaktim doğumgününü.Allah iyiligini versin @takas bu ne bicim başlık :(
@OzaN
başlık normal cnm çiğdem batur yazıyor ama başlığı yan taraftan okuyunca batur yazısı sığmadığı için çiğdem olarak görünüyor ben bile benim doğum günüm var sandım yanı hahah :F

başlık normal cnm çiğdem batur yazıyor ama başlığı yan taraftan okuyunca batur yazısı sığmadığı için çiğdem olarak görünüyor ben bile benim doğum günüm var sandım yanı hahah :F

O zaman benim tel.de oyle duruyor @takas özur dilerim :)
Aynen yani senin sanmana sasirmadim :)