Doğukan Manço'ya Dayak!

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
Barış Manço'nun oğlu olan ve DJ'lik yapan Doğukan Manço'dan şaşırtacak bir iddia geldi. Doğukan Manço'nun iddiasına göre sahne alacağı mekanın adamları tarafından darp edilmişti.

Bodrum'a giden ve orada bir mekanla anlaşmaya sağlayan Doğukan Manço, üç kişinin kendisine dayak attığını söyledi. Mekanın sahibi ve güvenlik görevlileri tarafından dayak atılan Manço, vücudunda da kesik ve sıyrıkların olduğunu da sözlerine ekledi. Yaşadığı bu olayı Twitter üzerinden açıklayan Manço'nun o sözleri :

''Bu gece Bodrum'da mekan sahibi ve güvenlikler tarafından darp edilerek hastaneye kaldırıldım. Sahne alamayacağım. 3 kişi tarafından darp edilmemin sebebi Soundcheck'e (Ses kontrolleri) engel olmalarının üzerine sahneden inerken çalmaya zorlanmamdır. Ben iyiyim arkadaşlar, bana boş yere saldıran 3, 4 tane mangandanın yaptığını hazmetmekte güçlük çekiyorum 2, 3 kesik sıyrık var o kadar geçer...'

thumbnail_1399212900.jpg

Geçmiş olsun Doğukan reyiz. :( Geçen sene favorimdi Survivor'da adam gibi adamdır..

Doğukan Manço'ya yapılan saldırı korkunç.
Bence de böyle magandaların işlettikleri yerleri protesto edip gitmemek lazımdır diyorum. Bana ne ben giderim derseniz bir gün benzer bir saldırı da size olabilir.