Doğukan Manço Survivor'da

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060
466_survivor-manco.jpg
images

Önümüzdeki aylarda başlayacak olan Survivor Ünlüler-Günüllüler yarişmasinda merhum sanatçi Bariş Manço'nun oğlu Doğukan Manço ile anlaşti.32 yaşinda DJ'lik yapan Doğukan'nın acun medya ile görüştüğü bildirildi.

Son düzenleme:
barış manço gibi babaları vardı oğlullarında yetenek sıfır

boynuz kulağın cücüğü kadar olamadı :))

böyle içi boş proğramlarda dolaşmaktansa ekranlarda hiç görünmese daha iyi :)

Barış Manço'nun oğlu transfer olmuş, hayırlı olsun. :)

Barış Manço'nun oğlusun be abicim.Biraz ağırlığın olsun.Yaptığın işlerle çık sadece televizyona.Dj'lik yap,işini başarıyla sürdür zaten televizyonlara çıkarsın.Şimdi Survıvor'a gidip popüler olma çabaları niye?

İnşallah doğru değildir bu haber. Barış Manço gibi değerli bir sanatçının oğlunu böyle bir programda basit bir yarışmacı olarak yer almasını istemem...

İnşallah doğru değildir bu haber. Barış Manço gibi değerli bir sanatçının oğlunu böyle bir programda basit bir yarışmacı olarak yer almasını istemem...

basit dedigin program en çok izlenilen program bundan daha iyisine gidemez acun medya dısında büyük bir medya yok türkiyede

basit dedigin program en çok izlenilen program bundan daha iyisine gidemez acun medya dısında büyük bir medya yok türkiyede

Ben basit program demedim basit yarışmacı dedim. Ülkenin en iyi yarışması da olsa orada yer almak basitliktir bence. :) Bilgi yarışması vs olur o ayrı tabii. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy