'Doğduğun Ev Kaderindir' Dizisinden İlginç Tanıtım Yöntemi!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinden ilginç tanıtım yöntemi!

Yapımcılığını OG Medya'nın, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı ve başrollerinde İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir, Engin Hepileri, Fatih Koyunoğlu, Nurşim Demir ve Nail Kırmızıgül'ün paylaştığı dizinin uluslararası dağıtımını Ecco Rights üstlenmişti.

Bugün dizinin yapımcısı Onur Güvenatam, başrol oyuncuları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, yurt dışındaki alıcı firma ile ilginç bir tanıtım yöntemi gerçekleştirdi. Oyuncular online sistem üzerinden diziyi 70 ülkenin katılımcısına anlattılar ve tanıtım toplantısını gerçekleştirdiler.

Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol, Mehdi’nin aile yapısına değer veren çok dürüst bir karakter olduğunu kaydetti. Saygı, sevgi ve dürüstlüğün Mehdi’nin hayatında öncelikli olduğunu ve hayatı bunun için yaşadığını söyledi. Çelikkol, Mehdi’yle arasındaki en büyük benzerliğin ailesine duyduğu sevgi ve yardım odaklı yaşaması olduğunu söyledi.

Demet Özdemir, canlandırdığı Zeynep karakterinin yaptığı seçimlerin herkesçe ailesi için yapılabilecek seçimler olduğunu söyledi. Özdemir, Zeynep’in kendini suçluluk duygusundan kurtarmaya çalıştığını ve kendisinin de bu hikayeyi merakla takip ettiğini ekledi.

Son düzenleme:
Çok ilginç gerçekten.