"Doğduğun Ev Kaderindir" Dizisi Hakkında Çıkan Final İddialarına Başrol Oyuncuları Cevap Verdi!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,640
Puanı
1,060
Doğduğun Ev Kaderindir

TV8'in sevilen dizisi "Doğduğun Ev Kaderindir" hakkında çıkan final iddialarına başrol oyuncuları cevap verdi!
Yapımcılığını OG Medya'nın, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat'ın kaleme aldığı, kadrosunda; İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir, Engin Hepileri, Fatih Koyunoğlu, Zeynep Kumral, Nurşim Demir, Sinan Demirer ve Sultan Köroğlu Kılıç gibi isimlerin yer aldığı dizide başrolü paylaşan Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, ortak açtıkları canlı yayınla dizinin final yaptığı iddialarına cevap verdi.

İbrahim Çelikkol: "Dizimiz devam edecek. Sete çıkacağımız günü sabırla bekliyoruz. Biz dizimizi çok seviyoruz. Ben Zeynep’i çok seviyorum. Demet’i de çok seviyorum."diyerek dizinin final iddialarını yalanladı. Demet Özdemir ise: "Bir anda kesip gittiğimizi düşünmesin seyircimiz. Canlı yayın amacımız biraz da bunu açıklamaktı" açıklamalarını yaptı.

• Beğendim
Reactions: Angelica
TV8'in yayın hayatı boyunca yaptığı en iyi başarı zaten. (yayın içeriğine göre) Sıfırdan bir iş yaptılar. Bitmez düşmediği sürece.

• Beğendim
Reactions: Angelica
7 reyting alıyor öyle kalabalık bir günde hem de tv8 gibi bir kanalda, niye final yapsın zaten.

Acun bulmuş paralı diziyi bırakır mı :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961