Üniversite sınavımı? O sınavsa sonuç n oldu?Ben de uzun süredir oynamıyorum aslında sınav senesi bahanesiyle bırakmıştım.
Üniversite sınavımı? O sınavsa sonuç n oldu?Ben de uzun süredir oynamıyorum aslında sınav senesi bahanesiyle bırakmıştım.
Evet YKS ne yazık ki istediğim gelmedi bir sene daha hazırlanacağımÜniversite sınavımı? O sınavsa sonuç n oldu?
Hayırlısı olsun kardeşim.Keşke tercih yapaydın.Hayırlısı olsun istediğin neydiEvet YKS ne yazık ki istediğim gelmedi bir sene daha hazırlanacağım
istediğin neydi?Evet YKS ne yazık ki istediğim gelmedi bir sene daha hazırlanacağım
İstesem hâlâ yapabilirim ama sıralama istediğim gibi gelmediği için bir daha hazırlanacağımHayırlısı olsun kardeşim.Keşke tercih yapaydın.Hayırlısı olsun istediğin neydi
Tamam kardeşim oda güzel yaparsınİstesem hâlâ yapabilirim ama sıralama istediğim gibi gelmediği için bir daha hazırlanacağım
Aslında öyle özel istediğim bir meslek yok ama fazla istememekle beraber tıp en azından tıp puanına yakın bir sıralama.Hayırlısı olsun kardeşim.Keşke tercih yapaydın.Hayırlısı olsun istediğin neydi
------
istediğin neydi?
Doktorluk 6 yııl hayırlısı neyse o olsun kardeşim.İstediğin olsun dileğim bu benimAslında öyle özel istediğim bir meslek yok ama fazla istememekle beraber tıp en azından tıp puanına yakın bir sıralama.
Saol kardeşim sende adamsız arkadaşda olduk iyi oldu@Doğan adamdır
Saol teskuler sende benim aynı klafadanız senlen sohbet etmek güzel saolRuh ikizim derler kafa ikizim gibi @Doğan kafa yapımız çok tutuyor zaten avatarından o hissi almıstım ilk hoşgeldin dedinde
Saol abla her konuda konuşuyoruz.Anlaşıyoruz facede iyki arkadaşız abla.İlk tanıdığım kişilerden birisin abla.Foruma gelmesinden dolayı mutlu olduğum üye iyi ki gelmiş onunla sohbet çok güzel
Saol teskuler sende benim aynı klafadanız senlen sohbet etmek güzel saol
Her pazaar saat 9 da izlerdim.Showda çocukça hugo vardı.atv'de elma şekeri ,disney clup .disneyle hafta sonu kuşağı vardı..çizgili harikalar diyarı kanal d de cumartesi günleri.vede harika çizgi filmler .Bizim kuşak şanslıydı
Bizler şanslı son çocuklardık ya hey gidi günler heyHer pazaar saat 9 da izlerdim.Showda çocukça hugo vardı.atv'de elma şekeri ,disney clup .disneyle hafta sonu kuşağı vardı..çizgili harikalar diyarı kanal d de cumartesi günleri.vede harika çizgi filmler .Bizim kuşak şanslıydı
Aynen hey gidiya yaşlandıkBizler şanslı son çocuklardık ya hey gidi günler hey
Saol abla senlende sohbetinmiz güzel valla abla bende seni seviyoruum abla@Doğan candır kardeştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?