Geçtiğimiz gün Ankara'da yaşanan telekız olayında İzzet Yıldızhan ile birlikte adı geçen Nihat Doğan, hakkında çıkan haberleri yalanladı
Geçtiğimiz gün Ankara'da yaşanan telekız olayında İzzet Yıldızhan ile birlikte adı geçen Nihat Doğan, hakkında çıkan haberleri yalanladı. Olayla hiçbir ilgisinin olmadığını ve emniyet tarafından yalnızca bilgisine başvurulduğunu söyleyen Nihat Doğan, emniyette bir gece kalmadığını da belirtti.
Nihat Doğan açıklamasında Ankara'da yaşanan olayı şu şekilde anlattı; 'Oteldeyim, gece yarısı, uyuyorum. İzzet Yıldızhan arıyor. (Aynı otelde)
"Nihat bir uğrar mısın, yanımda bir kız arkadaşım var, sana hayranmış, seninle resim çektirmek istiyor" diyor.
Giyinip, çıkıyorum.
Gidiyorum odasına, resim çektiriyorum.
Biraz oturup, odama dönüyorum.
Sonra sabah sabah kapım çalınıyor.
Polis...
"Bir konu hakkında bilginize başvurmak istiyoruz" diyorlar.
"Tabi" diyorum gidiyorum emniyete...
"Konu" nedir diyorum?..
"İzzet Yıldızhan"la ilgili bir şikâyet var. Şikâyet eden kızlar, sizin de bir ara odaya geldiğinizi ve onları birlikte gördüğünüzü söylüyorlar. Doğru mudur?.." diye soruyorlar.
"Doğrudur. Odaya uğradığımda birlikte oturuyorlardı" diyorum.
"Teşekkür" ediyorlar ve çıkıp gidiyorum.
Daha sonra İstanbul'a döndüğümde de İzzet Yıldızhan'ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını öğreniyorum.'(Ayaklıgazete.com)
Geçtiğimiz gün Ankara'da yaşanan telekız olayında İzzet Yıldızhan ile birlikte adı geçen Nihat Doğan, hakkında çıkan haberleri yalanladı. Olayla hiçbir ilgisinin olmadığını ve emniyet tarafından yalnızca bilgisine başvurulduğunu söyleyen Nihat Doğan, emniyette bir gece kalmadığını da belirtti.
Nihat Doğan açıklamasında Ankara'da yaşanan olayı şu şekilde anlattı; 'Oteldeyim, gece yarısı, uyuyorum. İzzet Yıldızhan arıyor. (Aynı otelde)
"Nihat bir uğrar mısın, yanımda bir kız arkadaşım var, sana hayranmış, seninle resim çektirmek istiyor" diyor.
Giyinip, çıkıyorum.
Gidiyorum odasına, resim çektiriyorum.
Biraz oturup, odama dönüyorum.
Sonra sabah sabah kapım çalınıyor.
Polis...
"Bir konu hakkında bilginize başvurmak istiyoruz" diyorlar.
"Tabi" diyorum gidiyorum emniyete...
"Konu" nedir diyorum?..
"İzzet Yıldızhan"la ilgili bir şikâyet var. Şikâyet eden kızlar, sizin de bir ara odaya geldiğinizi ve onları birlikte gördüğünüzü söylüyorlar. Doğru mudur?.." diye soruyorlar.
"Doğrudur. Odaya uğradığımda birlikte oturuyorlardı" diyorum.
"Teşekkür" ediyorlar ve çıkıp gidiyorum.
Daha sonra İstanbul'a döndüğümde de İzzet Yıldızhan'ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını öğreniyorum.'(Ayaklıgazete.com)