Kızılcık Şerbeti'nin sezon finaline (29. bölüm) Doğa'nın kendisini aldatan Fatih'ten intikam alması ve sonrasında aile içinde yaşanan kaos dolu anlar damga vurdu.
Gerçekten ne karaktersiz ve ikiyüzlüymüş. Neler tutmuş içinde pes dedirtti.Mustafa'ya yumruk atan F*tih gün yüzü göremesin, beş parasız kalsın, Behlül gibi orman kaçkını olup sokaklarda yatsın inşallah
Kızılcık Şerbeti'nin sezon finaline (29. bölüm) Doğa'nın kendisini aldatan Fatih'ten intikam alması ve sonrasında aile içinde yaşanan kaos dolu anlar damga vurdu.
Mustafa'ya yumruk atan F*tih gün yüzü göremesin, beş parasız kalsın, Behlül gibi orman kaçkını olup sokaklarda yatsın inşallah
ayyyy skandal devam ediyi 1 ölü 1 yaralımız var diyip ; doğmamış bir bebeği öldürmek yasak elmada normal sezon içi bölüm konusuydu bunlar sezon finali diye koymuşlar çok önemli senaryo gibi @Yakamoz-Asi @Angelica atış serbest @cookies @Dosi @Zeyno @mrt-06 @Carpe Diem @Özgür @ozmoturk @12.Adam @Emre Ozansoy @Hazem @offensiveGerçekten ne karaktersiz ve ikiyüzlüymüş. Neler tutmuş içinde pes dedirtti.
Videoyu sezon finalinden aylar sonra bulman da pes dedirtti sal artık şu diziyi ya ne bu KŞ düşmanlığın.ayyyy skandal devam ediyi 1 ölü 1 yaralımız var diyip ; doğmamış bir bebeği öldürmek yasak elmada normal sezon içi bölüm konusuydu bunlar sezon finali diye koymuşlar çok önemli senaryo gibi @Yakamoz-Asi @Angelica atış serbest @cookies @Dosi @Zeyno @mrt-06 @Carpe Diem @Özgür @ozmoturk @12.Adam @Emre Ozansoy @Hazem @offensive
heyatım beni abd gibi düşün çenem olsun göbüş alanım olsun en büyük benim bu forumda yani düşmanım olmalı sürekli ki gücümü göstereyimVideoyu sezon finalinden aylar sonra bulman da pes dedirtti sal artık şu diziyi ya ne bu KŞ düşmanlığın.
Hayatsızlık seviyen gümletti.ayyyy skandal devam ediyi 1 ölü 1 yaralımız var diyip ; doğmamış bir bebeği öldürmek yasak elmada normal sezon içi bölüm konusuydu bunlar sezon finali diye koymuşlar çok önemli senaryo gibi @Yakamoz-Asi @Angelica atış serbest @cookies @Dosi @Zeyno @mrt-06 @Carpe Diem @Özgür @ozmoturk @12.Adam @Emre Ozansoy @Hazem @offensive
Yoo düşman değil aksine çok seviyor ama cumaları Masterchef izliyorum diye bizi yemeye çalışıyor.Videoyu sezon finalinden aylar sonra bulman da pes dedirtti sal artık şu diziyi ya ne bu KŞ düşmanlığın.
Sen hayırdır dedektifliğe mi başladın aylaklıktan?ayyyy skandal devam ediyi 1 ölü 1 yaralımız var diyip ; doğmamış bir bebeği öldürmek yasak elmada normal sezon içi bölüm konusuydu bunlar sezon finali diye koymuşlar çok önemli senaryo gibi @Yakamoz-Asi @Angelica atış serbest @cookies @Dosi @Zeyno @mrt-06 @Carpe Diem @Özgür @ozmoturk @12.Adam @Emre Ozansoy @Hazem @offensive
Hayatsızlık seviyen gümletti.
Yoo düşman değil aksine çok seviyor ama cumaları Masterchef izliyorum diye bizi yemeye çalışıyor.
Had bildirme modumu açtımSen hayırdır dedektifliğe mi başladın aylaklıktan?
Had bildirme değil boş yapma modun olur ancak.Had bildirme modumu açtım
Ben destek vermiyorum, sana ağzının payını veriyorum çünkü susunca insanlar sen kendini bir halt sanmalara başlıyorsun bu yüzden susmam sana karşı.Boş yapmak kötü bişi mi kötü bişiyse sen niye cevap vererek boş yapmaya destek oluyorsun kötü bişi değilse boş yapan sen oldun haydi dewamkeeeeeEkli dosyayı görüntüle 123778
O dediğin karşıdaki kişiye göre değişiyorBen destek vermiyorum, sana ağzının payını veriyorum çünkü susunca insanlar sen kendini bir halt sanmalara başlıyorsun bu yüzden susmam sana karşı.
Diğerleri beni ilgilendirmiyor ben sana pabuç bırakmam.O dediğin karşıdaki kişiye göre değişiyor
Biz o dizinin saçmalıkta çığır açan sezon finallerini de biliyoruz boşuna yorulmaayyyy skandal devam ediyi 1 ölü 1 yaralımız var diyip ; doğmamış bir bebeği öldürmek yasak elmada normal sezon içi bölüm konusuydu bunlar sezon finali diye koymuşlar çok önemli senaryo gibi @Yakamoz-Asi @Angelica atış serbest @cookies @Dosi @Zeyno @mrt-06 @Carpe Diem @Özgür @ozmoturk @12.Adam @Emre Ozansoy @Hazem @offensive
Ne var bunda gayet normal sezon finaliBiz o dizinin saçmalıkta çığır açan sezon finallerini de biliyoruz boşuna yorulma
Patlamadan çok pencere cereyan yapmış gibi görünüyordu, haklı linçini de yedi zamanındaNe var bunda gayet normal sezon finali
Aman bizim halkın tercihleri çok mu iyi yani linç etseler ne yazarPatlamadan çok pencere cereyan yapmış gibi görünüyordu, haklı linçini de yedi zamanında