Yok zaten ben de izlemem sadece dikkatimi çekince paylaşayım istedim.Güzel bir işe benziyor ama ben çok yoğunum bu aralar pek izleyemem gibi.
Beğeneceğini biliyordum, hikayesindeki gizem izleyicide bir bölüm sonrası için merak uyandırıyor. Bir de yayınlanan bölüm pilot bölümmüş sanırım, yeni bölüm ne zaman gelir bilmiyorum.Evet diziyi bu sabah izledim ve gayet hoş olmuş. "Öğretmen" dizisine benzettim izlerken. İçerisinde ki gizem unsurunu korursa alır yürür bu dizi.
Umarım haftada bir gelir ya. Arayı açıp çatlatmasalar bari. 😂😂Beğeneceğini biliyordum, hikayesindeki gizem izleyicide bir bölüm sonrası için merak uyandırıyor. Bir de yayınlanan bölüm pilot bölümmüş sanırım, yeni bölüm ne zaman gelir bilmiyorum.
@haluk792 sende gizemli içerikleri seviyorsun mutlaka izle.Hem Öğretmen'e de benziyor Gizmen'in dediği gibi.
Bu hafta gelir umarum, gelmeli de. İzlenmeler iyi, gönderdikleri basın bültenlerinde "izleyicilerin geri dönüşleri dizinin devamına karar verecek" yazıyordu. İzleyici de memnun.Umarım haftada bir gelir ya. Arayı açıp çatlatmasalar bari. 😂😂
Aynen izlenme oranlarına şaşırdım baya iyi bir kitle edinmiş. Hak ediyorda bence. Böyle farklı seneryoların hak ettiği değeri almasına seviniyorum.Bu hafta gelir umarum, gelmeli de. İzlenmeler iyi, gönderdikleri basın bültenlerinde "izleyicilerin geri dönüşleri dizinin devamına karar verecek" yazıyordu. İzleyici de memnun.
Instagram'da Doğa Can Anafarta IG TV videosu olarak paylaşmış bölümü, 244 bin görüntülenmesi var. Keşke Hiç'i çekeceğine BluTV bu diziyi alsaydı. Ya da Exxen'de yayınlansaydı bu da.Aynen izlenme oranlarına şaşırdım baya iyi bir kitle edinmiş. Hak ediyorda bence. Böyle farklı seneryoların hak ettiği değeri almasına seviniyorum.
İzlenmesi iyi olduğu için devamı olmaz korkum yok şahsen ama bir süre bekleyeceğiz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?