EnveR
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,767
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
Tamam, yazdım seni de. Rolün hakkında daha sonra detaylı olarak konuşuruz ama tahminimce bu sefer konuk oyuncu olmayacaksın. Katılım beklediğimden az çünkü.Ben de rol almak istiyorum ama konuk oyuncu olaraksa olmasın artık, biraz da ana castta yer alayım ya
Katılım çok olursa konuk oyuncu mu olucam yaniTamam, yazdım seni de. Rolün hakkında daha sonra detaylı olarak konuşuruz ama tahminimce bu sefer konuk oyuncu olmayacaksın. Katılım beklediğimden az çünkü.
Hayır tabii ki zaten bu dizide seni konuk oyuncu yapmak gibi bir niyetim yok.Katılım çok olursa konuk oyuncu mu olucam yani
O zaman bekliyorum hem rolümü, hem projeyi.Hayır tabii ki zaten bu dizide seni konuk oyuncu yapmak gibi bir niyetim yok.
Güzel bir iş olacak bence, umarım sizde beğenirsiniz.O zaman bekliyorum hem rolümü, hem projeyi.
Bunu beğendim ama bizde öyle bir klişelik söz konusu değil.katil evin hanımına sarkan uşak çıkacak boşuna izlemeyin
tek sezonluk mu , iki sezon olsaydı bariBunu beğendim ama bizde öyle bir klişelik söz konusu değil.
Bence Dexter'dan daha iyi bir dizi çıkaracağıma. Zaten çok fazla sürmez diye ümit ediyorum ben. Muhtemelen tek sezonluk bir iş olur ve 16 bölüm sürer herhalde.
Adamı finalde yakalamak istiyorsan ana caddelerde olan ekip yardımcı olurBunu beğendim ama bizde öyle bir klişelik söz konusu değil.
Bence Dexter'dan daha iyi bir dizi çıkaracağıma. Zaten çok fazla sürmez diye ümit ediyorum ben. Muhtemelen tek sezonluk bir iş olur ve 16 bölüm sürer herhalde.
Biz iki komik dedektif olalımO zaman bekliyorum hem rolümü, hem projeyi.
Yalnız bu bir uyarlama değil. Sadece tema olarak bir benzerlik söz konusu Dexter'la...Gerçekte olan dizilerin benzerinin forumda çok olması sıkıcı bir hal almaya başladı. Kendine özgün senaryoları takip etmek daha cazip geliyor artık...
Yazıldın.Ben de rol almak isterim @dizi kolik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?