DK Yapım'dan Yeni Bir Dizi : "Katil" | Griffin

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
an1306-hizliresim-com_1b_w_pph0d-jpg.4373
Yapımcılığını DK Yapım'ın üstlendiği FavoriForumum.net'in en çok takip edilen kanalı Griffin'de yeni bir dizi başlıyor : "Katil"

Dexter'dan esinlenerek yapılacak olan Katil dizisinin oyuncuları FavoriForumum'dan seçilecek. Yapım ekibi dizinin Dexter'dan tamamen uyarlanmadığını, konu ve tema bakımından esinlenildiğinin altını çizdi.

Yakında Griffin'de başlayacak olan Katil dizisinin oyuncu kadrosunda yer almak isteyenler bu konuda isimlerini yazdırabilirler.

at1309.hizliresim.com_1f_r_syujh.jpg

Katil Dizisinde Rol Almak İsteyen Üyeler;
Almila
dizi kolik

Forumdash

rengarenk
mrt-06
denizz19

007At
Harunnn60
Enver7

ozgur2113

Ekli dosyalar

• at1309.hizliresim.com_1f_r_syujh.jpg
    at1309.hizliresim.com_1f_r_syujh.jpg
    58.5 KB · Hit: 332
Son düzenleme:
hiç izlemedim pek amerikan dizileri izlemem karakterlerin neler yazsanda begendiklerimiz belki çıkar )))

hiç izlemedim pek amerikan dizileri izlemem karakterlerin neler yazsanda begendiklerimiz belki çıkar )))
Karakterler hakkında ben oyuncularla sonradan görüşüyorum. Yüzleşme dizisinde de öyle yapmıştım haberin var mı o diziden bilmiyorum ama o dizide de öyle bir uygulama yapmıştım. Rol almak istersen beklerim. :)

Dexter burada devam edecek galiba
ama Sloganda bir şey bulamadım ''her suçlu bir katil olabilir'' ne demek oluyor.🙄

Adım ve kişiliğim Dexter gibi olacaksa Dexter'a adayım :X Güzel uyarlama bekliyorum zira en sevdiğim dizi Dexter :)

Karakterler hakkında ben oyuncularla sonradan görüşüyorum. Yüzleşme dizisinde de öyle yapmıştım haberin var mı o diziden bilmiyorum ama o dizide de öyle bir uygulama yapmıştım. Rol almak istersen beklerim. :)
en az 10 bölüm senaryo görmeden oyunculuk kabul etmiyorum kusura bakma ))))

Dexter burada devam edecek galiba
ama Sloganda bir şey bulamadım ''her suçlu bir katil olabilir'' ne demek oluyor.🙄
İlk aklıma o geldi. Her katil bir suçludur ama her suçlu bir katil değildir. O yüzden böyle bir slogan yaptım. Dizide rol almak istersen bekliyorum ismini. :):)

Yaz Esra yazabilirsin yani. :)
Yazıldın. :)
Adım ve kişiliğim Dexter gibi olacaksa Dexter'a adayım :X Güzel uyarlama bekliyorum zira en sevdiğim dizi Dexter :)
Uyarlama olmayacak aslında. Ama konu ve senaryo bakımından benzerlikler söz konusu tabii. Yazıldın sen de, zaten başrol için de ben seni düşünüyordum. :)

Katili arayan polis olabilirim :A

en az 10 bölüm senaryo görmeden oyunculuk kabul etmiyorum kusura bakma ))))
Karakterin hakkında konuşacağımız zaman konuşuruz yani onları da, istersen yazayım. :)

Başarılar. 🙂
Teşekkür ederim. :)

İlk aklıma o geldi. Her katil bir suçludur ama her suçlu bir katil değildir. O yüzden böyle bir slogan yaptım. Dizide rol almak istersen bekliyorum ismini. :):)

Uyarlama olmayacak aslında. Ama konu ve senaryo bakımından benzerlikler söz konusu tabii. Yazıldın sen de, zaten başrol için de ben seni düşünüyordum. :)

Karakterin hakkında konuşacağımız zaman konuşuruz yani onları da, istersen yazayım. :)

Teşekkür ederim. :)

Teşekkürler ama Beyazıt rolü var.Yeni bir rol zor olur.😀

, bende bu projede yer almak istiyorum, benide yazabilirsin 🙂
bu diziyi başarıyla gerçekleştireceğine eminim 😉