dizinizin kaç bölümde final yapmasını planlıyorsunuz ?

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
???
ben 300 bölüm daha sürdürürüm 350 - 400 arası final olur

bende haftalık olsa 60 - 80 arası bitirmeyi düşünüyordumda günlük olduğu için 350 - 400 arası 450 bile olabilir

O zamana kadar 100 bölüm olur herhalde :D Ben 102. bölümde bitirmeyi düşünüyorum. Çünkü Geniş Aile 108. bölümde bitti. L&M'de 96'da bitecekmiş. Bende tam ortasına yerleşip 102'de bitireceğim :D

bnm aşk-ı efsane adlı dizim 20 nisan cuma günü başlıyor. haftada 3 gün boyunca yayın yapacak p.tesi - çarş - cuma .. yanılmıyosam temmuz sonu ağustos başı gbi bi final yapmayı düşünüyorum 60. bölüme filan denk geliyor... ayrıca mayıs ayında bi tane daha bir dizim başlayacak.. onunda duyurusunu yakında yapacağım..

benim dizimin tüm bölümlerinin özeti hazır neredeyse 50.bölüme geldim 50.bölümü yazıyorum sevgili manyak günlük yani tüm plan hazır final 10 yıl sonrasında geçiyor şimdiki yeni bölümde o olaylar olucak finalin konusu bile hazır 370 bölüm olucak :) ff'nin en uzun dizisi oluyor

benim dizimin tüm bölümlerinin özeti hazır neredeyse 50.bölüme geldim 50.bölümü yazıyorum sevgili manyak günlük yani tüm plan hazır final 10 yıl sonrasında geçiyor şimdiki yeni bölümde o olaylar olucak finalin konusu bile hazır 370 bölüm olucak :) ff'nin en uzun dizisi oluyor

baya hırslısın yazın okuyacağım bende dizini şimdi o kadar vaktim yok malesef sınavlar falan :(