Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Zirve yarışından çıkınca Kanal D gözünün yaşına bakmadı. Halbuki ben son sezon bölümlerini daha bi seviyorum nedense. Acemi Cadı da sezon başlayınca düştüğü için şutlandı hemen fakat onun sonu Sihirli Annem'den daha kötü oldu. Iyyy 2011'e bile değinmedim o Exxen faciasına değinerek konunun kalitesini düşürmeyeyim dedim. Melisa hanım gitsin babasına yaratıcı dizi yapmasını söylesin. [automerge]1739195923[/automerge]Aaaa maalesef yaşlanıyoruz ama nostaljiler bir nebze olsun iyi geliyor dediğin gibi. Teşekkür ederim.
Zirve yarışından çıkınca Kanal D gözünün yaşına bakmadı. Halbuki ben son sezon bölümlerini daha bi seviyorum nedense. Acemi Cadı da sezon başlayınca düştüğü için şutlandı hemen fakat onun sonu Sihirli Annem'den daha kötü oldu.
Iyyy 2011'e bile değinmedim o Exxen faciasına değinerek konunun kalitesini düşürmeyeyim dedim. Melisa hanım gitsin babasına yaratıcı dizi yapmasını söylesin.
[automerge]1739195923[/automerge]
Aaaa maalesef yaşlanıyoruz ama nostaljiler bir nebze olsun iyi geliyor dediğin gibi.
Teşekkür ederim.