Teşekkürler canım. Hiç bilmemenden iyidir.Eline sağlık @serhatt
Sizin gibi çocukluğumda izlemedim. O dönemler Türk kanallarımız yoktu.
Bir dönem tekrarları varken yeğenler baktığında bende eşlik ediyordum. Çok izlememiş olsamda diziye hakimim.
Asmalı Konak ile gelecektin diye biliyordumTeşekkürler canım. Hiç bilmemenden iyidir.
Bölüm yetişmedi.Asmalı Konak ile gelecektin diye biliyordumbak onu hiç izlemedim. Hakim değilim
Yok daha nelerBölüm yetişmedi.Ters köşe yapayım dedim.Ben bölümü hazır edene kadar izle bari hakim olmadığın bir konu olmasın.
Aaa o yetmez git vikipediyi falan oku ayol.Yok daha neler
Gidip Konak önünde foto çektim. Bir yandan hakimlik var bu şekilde
Teşekkürler.
Kanal D'den star'a çok dizi tranfer oldu küçük sırlar,küçük kadınlar,geniş aile ,yol arkadaşım.2011 de starda sıhgırlı anemın tekrarları vardı.Tekrarları çok izlendiği için yenıden cekmek istediler.Haftalık diziyken izlendi.Gunluk pakıze bölümler izlenmedı tabı reytıngı duştu.2003 dekı seyırcılerde 2011 de starda tekrarları izlendi.Cocuklar da aynı kişilerdı .Zaman farklıydı ama starda 2011 de tekrarları hep izlendi.Kanal D' de eskiden haber öncesi tekrarlarına yenı bölümlerine bakardım.Tekrarları izlendiği içinde eskıden starda deneme yaptıular tutmadı çünkü eskı kadro yoktu ve hep pakize vardıReytinginden memnun olmadığı her diziyi Kanal D yolladı ve telef oldu hepsi.
Fotoğraflara daha dikkatli bakmam lazımmış. Bizim Zekainin lisesi o şimdi ayıktım@xdragxx konuda bir detay var fark etmeni beklerdim.
Tebrikler.Fotoğraflara daha dikkatli bakmam lazımmış. Bizim Zekainin lisesi o şimdi ayıktım
perileri öğrenmişti herkes, ama dudunun yaptığı sihir tekrar unutturdu aya yollamıştı Taci'yi Betüş'ün periliçeliğinde olan olaydı ardından eski sahibine gitti periliçelik Ömür daha bebek ti hatta doğumu unutturuldu dudunun yaptığı sihirden kaynaklı Suzan ile Avni'nin boşanma sebebi Dudu'nun sihiri Zeytin bilmiyor bir tek bilen Betüş Çilek Dudu ve Taci Ali peride biliyor @bazinga @serhattHer bölüm Avni'nin perileri kanıtlamasını beklerdik de yine kanıtlayamazdı ne çekti adamcağız.
Ara ara evde "evde hep gülen biri" diye girip mırıldanırım.Fena sayılmayacak bir çocuk dizisiydi sonrakilere göre bariz iyiydi.
Ben 2013 te yazmıştım 240.bölümden sonraki devamınıda 20 bölüm sürmüştü @xdragxxFotoğraflara daha dikkatli bakmam lazımmış. Bizim Zekainin lisesi o şimdi ayıktım
2006'da bitmeyip o tatta devam etseydi keşke.perileri öğrenmişti herkes, ama dudunun yaptığı sihir tekrar unutturdu aya yollamıştı Taci'yi Betüş'ün periliçeliğinde olan olaydı ardından eski sahibine gitti periliçelik Ömür daha bebek ti hatta doğumu unutturuldu dudunun yaptığı sihirden kaynaklı Suzan ile Avni'nin boşanma sebebi Dudu'nun sihiri Zeytin bilmiyor bir tek bilen Betüş Çilek Dudu ve Taci Ali peride biliyor @bazinga @serhatt
------
@Dosi
------
Ben 2013 te yazmıştım 240.bölümden sonraki devamınıda 20 bölüm sürmüştü @xdragxx
1 nisanda karar ulaşmışBitiyor diye öğrenildi, bitmeseydi öğrenilmezdi.
Çocukluğumuz yatıyor her sahnesinde unutmak ne mümkün.@serhatt Gözlerim doldu bu diziyi de çok severdim çünkü çocukken. 2. kez yeniden başladığında ilk bölümlerinde yine ilgi görmüştü. Sonradan çok düşmüştü. Ama olsun hiç unutulmayacak bu dizi de.
Star'dayken final haberi mi? 2006'da?1 nisanda karar ulaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?