Zey TV Dizilerle Zamanda Yolculuk | "Sihirli Annem" - 3. Bölüm

Zirve yarışından çıkınca Kanal D gözünün yaşına bakmadı. Halbuki ben son sezon bölümlerini daha bi seviyorum nedense. Acemi Cadı da sezon başlayınca düştüğü için şutlandı hemen fakat onun sonu Sihirli Annem'den daha kötü oldu.

Iyyy 2011'e bile değinmedim o Exxen faciasına değinerek konunun kalitesini düşürmeyeyim dedim. Melisa hanım gitsin babasına yaratıcı dizi yapmasını söylesin.

------

Emegine saglik @serhatt bize zamanda yolculuk yaptiriyorsun. Yaslandigimi daha bir hissediyorum maalesef bu konularla ama nostalji güzel oluyor.
Aaaa maalesef yaşlanıyoruz ama nostaljiler bir nebze olsun iyi geliyor dediğin gibi.

Teşekkür ederim.

Çok takip ettiğim dizi değildi ama eğlenceli ve keyifliydi.
Detaylı bir çalışma olmuş, eline sağlık @serhatt

Reactions: serhatt
Çok takip ettiğim dizi değildi ama eğlenceli ve keyifliydi.
Detaylı bir çalışma olmuş, eline sağlık @serhatt
Teşekkürler canım, baştan sona okumuşsundur umarım. Takip etmesen bile benim için.

Sen o zamanlar genç delikanlıydın tabi ondan takip etmemişsindir, Deli Yürek, Memoli falan izliyorsundur.

Reactions: The_Erinch
o exxendeki bölümler sakız adasında yazılmış @ozmoturk

Reactions: ozmoturk
Teşekkürler canım, baştan sona okumuşsundur umarım. Takip etmesen bile benim için.

Sen o zamanlar genç delikanlıydın tabi ondan takip etmemişsindir, Deli Yürek, Memoli falan izliyorsundur.
Asmalı Konak, Süper Baba, Baba Evi, Zerda falan izledim bak 🤭🤭🤭🤭 Eskiden çok yerli dizi izlerdim.

Asmalı Konak, Süper Baba, Baba Evi, Zerda falan izledim bak 🤭🤭🤭🤭 Eskiden çok yerli dizi izlerdim.
Sihirli Annem bunların yanında daha çocuksu olduğu için tercih etmedin muhtemelen.

Ayy şu saydığın dizilere baksana kalite kokuyor resmen.
Şimdi nerede böyle diziler...

Sihirli Annem bunların yanında daha çocuksu olduğu için tercih etmedin muhtemelen.

Ayy şu saydığın dizilere baksana kalite kokuyor resmen.
Şimdi nerede böyle diziler...
Eski diziler gerçekten iyiydi yaaa.. Çok uzundu süreleri ama film Edasıyla izlerdik.
Hele Asmalı Konak... Gözümü kırpmadan izlerdim.

@serhatt emeğine sağlık canım, harika bir konu, harika bir dizi
Hangimiz izlememişizdir ki, çocukluğumuz resmen bu dizi…

Defne Joy Foster’in ölümüne şok olmuştum, nur içinde yatsın…

Eski diziler gerçekten iyiydi yaaa.. Çok uzundu süreleri ama film Edasıyla izlerdik.
Hele Asmalı Konak... Gözümü kırpmadan izlerdim.
Nasıl uzundu süreleri? Kısacıktı ya.

Asmalı Konak üç kez baştan sona izlediğim bir başyapıt. Ara ara Asmalı Konak krizim geliyor ve izlemeye başlıyorum hemen. Kasım-Aralık 2024 tarihinde 25 günde bitirerek izledim daha yeni.

------

@serhatt emeğine sağlık canım, harika bir konu, harika bir dizi
Hangimiz izlememişizdir ki, çocukluğumuz resmen bu dizi…

Defne Joy Foster’in ölümüne şok olmuştum, nur içinde yatsın…
Bebeğim teşekkür ediyorummmm.
Bu diziyi izleyerek büyüdük yine olsun yine izlerim o efsane 131 bölümü.

Ahhh çok zamansız oldu, çok ani oldu... Keşke aramızda olsaydı.

Reactions: Bully
Müdahale edebilirlerdi neden etmediler ki?
Kanal yönetimi patron sayılır kanalIn kararına karşı çıksa 20 .bölümde duracaktı zaten star tv o yık çok fazla dizi almıştı o kadar dizi alacağına 40 bölüm sürdür diziyi @serhatt günüyle hiç oynama 17 bölüm cuma yayınlandı 18 cumartesi 19 ve 20 pazar yayınlandı yapım şirketi Süreç filmdi alışabilmeleri için diziye biraz zamana ihtiyacı vardı D production şimdiki adıyla D media 131 bölüm yaptılar @serhatt @Dosi

Reactions: Dosi
Hep Star yüzünden oldu. Sezon sonunda başlatmayıp yeni sezonda başlatsalardı şansı daha fazla olurdu. Günlük diziye çevirip oyuncak ettiler diziyi. O sezon Star hiç izlenmiyordu Kanal D'nin eskileriyle idare ediyordu.

Ne kısacağı yahuuuuu.. Eskiden reklam krizi olurdu.. Reklam arası dizi derken 3 saat sürüyordu yahuu

Ne kısacağı yahuuuuu.. Eskiden reklam krizi olurdu.. Reklam arası dizi derken 3 saat sürüyordu yahuu
1 saati aşmıyordu ayol o saydığın diziler. PT'de üç dizi yayınlanırdı, sen şimdiyle eskiyi karıştırıyorsun.

Ha şöyle de bir durum var, eskiden dizi süreleri kısa olduğu için 5 dakikalık reklam kuşağı bile çok geliyordu ya da çok sık reklam kuşağı açıldığı için öyle düşünüyor olabilirsin.

Laaaaaaa eskidennn 45 dk reklam arası Olurdu 🤭🤭🤭🤭🤭 sonra ayar çekmişlerdi.

Aynen o zamanlarda reklamlarla ilgili kısıtlamalar yokdu.. 30 dk 45 dk reklam araları olurdu. Sonra kanallar bkunu çıkarmaya başlayınca düzenlemeler geldi
Şimdi de dizi süreleri berbat oldu. Resmen sektörde hep bir pürüz olmuş.