Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
1.5 ay sonra gelen rötarlı yorum [USER=88624]@serhatt[/USER] kusura bakmaz umarım Sanırım ilk başladığı sıralarda 1998'de Deli Yürek ile sağlam reyting yarışı içerisinde olduklarını hatırlıyordum. Bir kaç sahnesine denk geldim, ama hiç tam izleyemedim bu diziyi. Bir sürü kişinin okulu olmuş sanırım Kurtlar Vadisi'nden sonrası gördüğüm en iyi set okulu olmuş Nurgül Yeşilçay, Ozan Güven için, hatta Yasemin Çonka'yı da ekleyebiliriz (Şener Şen ve Türkan Şoray'lı bir dizide)[USER=88624]@serhatt[/USER] Öyle güzel hazırlamış ki, insanın izleyisi geldi. Ellerine, klavyene sağlık Hemen diğer bölüme geçiyorum.
1.5 ay sonra gelen rötarlı yorum [USER=88624]@serhatt[/USER] kusura bakmaz umarım
Sanırım ilk başladığı sıralarda 1998'de Deli Yürek ile sağlam reyting yarışı içerisinde olduklarını hatırlıyordum. Bir kaç sahnesine denk geldim, ama hiç tam izleyemedim bu diziyi. Bir sürü kişinin okulu olmuş sanırım Kurtlar Vadisi'nden sonrası gördüğüm en iyi set okulu olmuş Nurgül Yeşilçay, Ozan Güven için, hatta Yasemin Çonka'yı da ekleyebiliriz (Şener Şen ve Türkan Şoray'lı bir dizide)
[USER=88624]@serhatt[/USER] Öyle güzel hazırlamış ki, insanın izleyisi geldi. Ellerine, klavyene sağlık Hemen diğer bölüme geçiyorum.