Dizilerin Yeni Starı Pelin Karahan

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,394
Puanı
1,060
Başrollerinde Halit Ergenç,Meryem Uzerli,Nebahat Çehre ve Okan Yalabık'ın yer aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisi yaklaşık 1 ay önce Ukrayna'da 4.sezona merhaba dedi.

Ülkemizde haziran ayında izleyiciye veda eden dizinin Ukrayna'daki fanlarının gözdesi ise Mihrimah Sultan karakteri ile Pelin Karahan oldu.3.sezonda dizinin sevilen pek çok sevilen oyuncusunun ayrılmasıyla dikkatleri üzerine çeken Pelin Karahan, dizinin afişinde Halit Ergenç,Vahide Perçin ve Nur Fettahoğlu ile birlikte yer alıyor.

Ukrayna'ya komşu Rusya'da dizinin ev sevilen karakterleri arasında yer alan güzel oyuncu,geçtiğimiz günlerde de MBC haberlerinde Ortadoğu'da yeni starlar arasında gösterilmişti.

1412602008.jpg

@destere @Forumdash @mrt-06 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @gizem ak @Harunnn60 @KayıpSehir @cookies @HachiKo @sürgünüm @ABAY_06 @Forumdash @denizz19 @*YıldırıM* @gözlemci

Güzel kız doğrusu ne denebilir ki ,Mihrimah ayrıca dizide büyük bir statuya sahipti

Afişe bakarak mı dizilerin starı ilan edildi? Tamam fena bir oyuncu değil ama sadece abartıdan ibaret. :)

Bu kızı hiç sevmiyorum nedense. Güzel bulanları da anlamıyorum. Bence 0 güzellik. Yani normal güzellikte de değil hatta çirkin.

Ne alakası var? :D Sen sırf Muhteşemde oynadı diye beğenmiyorsun ama kız bildiğin çirkin yani. Muhteşemde oynayan her kız dünya güzeli olacak değil. :X
ne alakası var misal özge güreli beğenmemiştim,almedayı eğenmedim,melike ipek i beğenmedim:)))

bence güzel kız pelin karahan

Güzel kız doğrusu ne denebilir ki ,Mihrimah ayrıca dizide büyük bir statuya sahipti
Başlık abartılı olmuş. :)
Sevdiğim bir oyuncu ama Mihrimah ile patlaması ilginç.:D
Ben star olarak Meryemi görüyorum :)
geçen haftanın arabik reytingleri kırmızı işaretliler türk dizileri ilk kırmızı küçük gelin :F öbgz ka reyting almış :A @yakup09 @denizz19
2.si al yazmalım :) ay yapım kurt seyitle-20 dk ile alamadığı belki kpa ile de alamayacağı reytingi almış @Forumdash @sürgünüm @destere
diğer 2 kırmızı dizi tekrarlar üstteki kavak yelleri tekrarı diğeri öbgz tekrarı kızın bir reytingi var ki koskoca öbgz ka izlettiriyor üstelik öbgz nin ilk kavak yellerinin 3.turu tekrarlarda :)))
fhfdhfdh.png

Ben kendisinin hem güzelliğini hemde oyunculuğunu beğenmiyorum.
SAHTE Hele ki MİMIKLERİ...

geçen haftanın arabik reytingleri kırmızı işaretliler türk dizileri ilk kırmızı küçük gelin :F öbgz ka reyting almış :A @yakup09 @denizz19
2.si al yazmalım :) ay yapım kurt seyitle-20 dk ile alamadığı belki kpa ile de alamayacağı reytingi almış @Forumdash @sürgünüm @destere
diğer 2 kırmızı dizi tekrarlar üstteki kavak yelleri tekrarı diğeri öbgz tekrarı kızın bir reytingi var ki koskoca öbgz ka izlettiriyor üstelik öbgz nin ilk kavak yellerinin 3.turu tekrarlarda :)))
Ekli dosyayı görüntüle 40352
Pelin için de olmayabilir yani dizide güzeldi :X
Fakat Pelin'in bu dizi sektörüne başlama işi beni hep umutlandırmıştır da bende iş yok :A kız çok başarılı o boyla o posla işte buradada yüz güzelliği devreye giriyor :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy