Dizilerin yeni sezonda ilk reytingleri!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence eklenmesin diziler ayrı

Eklensinler mi siz nasıl derseniz , Acun eklenirse Büyük Şovuda eklememiz lazım , bence eklenmesinler daha iyi.

O zaman kim yapar bilmiyorum ama program içinde açilsaydı.En buyuk show aklıma gelmemişti öneriyi sunarken.BBEB acun En buyuk show filan bence bunlarada yapılsın.@MY yapabilirmisin ki?

Yapabilirim , ama sadece Acun , En Büyük Şov var , BBEB ilk bölüm reytingini mi ekleneicek , diziler nede olsa daha çok var , ama yarışma sadece 2-3 tane

Evet olabilir , ama BBEB ve Büyük Riskin ilk bölümleri mi?

Yarışmayı katma çorba gibi olur

Evet katmıcaz da yeni konu açabiliriz , yarışmaların nede olsa yarışmalarda başlıyolar

Evet olabilir , ama BBEB ve Büyük Riskin ilk bölümleri mi?

Bence BBEB cumartesi pazara geçtiği günkü reytingi baz al Büyük Risk'inde Beni Affet'in başlattiği tarihi baz al

Yarışmayı katma çorba gibi olur

Ya boşver yarışmaları ne gerek var

Bu konuya eklemıyor ayrı bi konu hazırlıyacak.Böyle bi konu olmalı sonucta sırası gelince örnek yarın sabah Acun yok Lale devrini geçti yok Alemin Kralını geçti gibi fasa fisolarla karşilaştirmalar yapılcak.

Ya boşver yarışmaları ne gerek var

Tamam ozaman , şimdiye kadar sadece Canlı Para başladı dimi , bu arada BBEB , Eylülden itibaren reytingleri konulacaktır , başka yarışma başlamadı dimi?

Tamam ozaman , şimdiye kadar sadece Canlı Para başladı dimi , bu arada BBEB , Eylülden itibaren reytingleri konulacaktır , başka yarışma başlamadı dimi?

Bildiğim kadariyla hayır.Bu arada Yemekteyiz de başlıyacak ve Show'daki yemek yarişmasıda 2.sezon vardi.İstersen onlarida ekle.Yemekteyiz eklenmeli zamanı gelince Beni Affet'le çok reyting kıyaslaması yapanlar cıkıcaktir.

Şefkat Tepe dizisinin reytingleri eklenmiştir , dizi totalde listeye 12.sırada , abde ise en son sırada yer aldı.

yst yi de ekler misin buraya. bir çok diziye fark atıyor

Bu konuda sadece dizilerin var , yarışmaların bu linkte ;

- - - Ekleme - - -

https://fav10.net/f498/yarismalarin-yeni-sezon-reytingleri-157658/#post846589

Farklı Desenler: Feride ve Babalar Ve Evlatların reytingleri eklenmiştir.