Dizilerin Tekrari Yayinlanmali Mi?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,205
Puanı
1,060
Bir Cok Kanal Yayinda Olan Dizinin Tekrarini Yayinlamiyor.SHOW Tv'se Aksine Su AndaKi Ferihadan Baska Butun Dizilerini Yayinliyor Ve BoylelikLe Dizilerinon Reytinglerini De Arttiriyor.Sizce Yayinlanmali Mi?

Hayır. Aksine tekrarı yayınlanmayan diziler genellikle yüksek reytingli dizilerdir. İlk başlayan dizilerin tanıtım için tekrarl yayınlanmalı ama dizi 8 reytinge ulaşdığında bu tekrar kesilmeli. Çünki, bazen iki yapım arasında kaldığında birinin tekrarı olacağı için onu izlemezsin

Moderatörün son düzenlenenleri:
yanlis dusunuyosun revan.SUSKUNLAR ozetle yayinlandi ve rating yukseldi

bence yayınlansın çünkü ben 1 bölüm kaçırınca diziyi izlemekten vazgeçiyorum :D

vadinin ratingleri yerlerde nerdyse.mesala onunki yayinlanirsa yeniden cikisa gecer

Yayınlanmalı. Bölüm kaçıran kişi çünkü diziden soğur genellikle. Gerçi özetler yeni bölüm kadar ama yine de yayınlanmasında fayda var tekrarların. :)

yayınlanmalı leyla ile mecnun 2 bölüm kaçırdım hiç izleyesim gelmiyor artık ama vadiyi kaçırmıyorum hiç bir zaman :D

Ya bir konumda da vadinin ismi gec mesin yaa nolur?dunyanin sonu mu gelir?

Yayınlanmalı. Bölüm kaçıran kişi çünkü diziden soğur genellikle. Gerçi özetler yeni bölüm kadar ama yine de yayınlanmasında fayda var tekrarların. :)

evet özetler yeni bölüm kadar olduğu için ben yayınlanmamasından yanayım :))

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kesinlikle yayinlanmamali herşey dozunda güzeldir 1 saate yakin özet veriliyor zaten şimdi öbgzk fsn my tekrari yayinlansa büyük dizlerin ne anlami kalir ?

Yayinlanmasin ben vadinin tekrarini cekemem.Ama Fatmagulunku yayinlanirsa iyi olur.Ayni Gunden Suskunlar Oldugu Icin Izleyemiyorum Onu.