Calikusu bi defa totos 5 abos 7 aldi o bolumdede feride kaciriliyordu supee bolumdudizileri nasıl tutmiyi küçük sırlar tutti; çalıkuşu totoş 5 aboş 7 alırken kanal d gün değiştirdi
Calikusu bi defa totos 5 abos 7 aldi o bolumdede feride kaciriliyordu supee bolumdudizileri nasıl tutmiyi küçük sırlar tutti; çalıkuşu totoş 5 aboş 7 alırken kanal d gün değiştirdi
bir defa değildi diye hatırliyimCalikusu bi defa totos 5 abos 7 aldi o bolumdede feride kaciriliyordu supee bolumdu
1 defa aldi o bolumden sonrada surekli düşüş yasadi ama güzel diziydibir defa değildi diye hatırliyim
5 reyting ortalama kötü değil hele ki dizide buraktan başka reytingli biri yokken1 defa aldi o bolumden sonrada surekli düşüş yasadi ama güzel diziydi
5 ten daha az almaya baslamisti5 reyting ortalama kötü değil hele ki dizide buraktan başka reytingli biri yokken
gün değiştikten sonra5 ten daha az almaya baslamisti
Sacmalama reytinglere bak sali giderek dusuyordu küçük agayida feci engelliyordu sonra gun dedistirdilergün değiştikten sonra))
tek sebep başarısızlık değilmiş yoğun strese neden olan her şey tırnak yemeye neden oliyimişBeren'de ne zaman böyle oldu ? Her projesi tuttu çünkü. @xemrexxx
niye kız ne güzel parlak işte sanki daha iyisini bulcanben varmam buna
her sitede buna benzer başlıklarBaşlığın değiştirilmesini talep ediyorum.Saçma sapan başlıklara yer yok.
hahah bilmiyorum burak ve çağatay ulusuyor bu iki isimede ben birtürlü ısınamadım sevemedim bir türlüniye kız ne güzel parlak işte sanki daha iyisini bulcan
her sitede buna benzer başlıklar
ayol sanki parlaklara ısınmayı bekliyon dahahah bilmiyorum burak ve çağatay ulusuyor bu iki isimede ben birtürlü ısınamadım sevemedim bir türlü
Hadi lenniye kız ne güzel parlak işte sanki daha iyisini bulcan
her sitede buna benzer başlıklar
bir haber daha gördüm denizz19 badem ile kış uykusuna yatacak diyollaHadi len
Senin de Edaletin tüfeğinden çıkan kaza kurşununa denk geleceğin öğrenilmiş.bir haber daha gördüm denizz19 badem ile kış uykusuna yatacak diyolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?