Dizileri Tutmayan Hazal Kaya Tırnaklarını Yiyor

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,029
Puanı
1,061
Yer aldığı son diziler yayından kaldırılan Hazal Kaya'nın stresten tırnaklarını yediği ortaya çıktı.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre geçen hafta Özgür masur defilesine katılan Hazal Kaya'nın tırnaklarını yediği anlaşıldı.Aşk-ı Memnu ve Adını Feriha Koydum gibi dizilerden sonra düşüşe geçen genç oyuncunun durumunun büyük stres yaşayan insanlarda görüldüğü biliniyor.Daha önce Cem Yılmaz ve Beren Saat de aynı durum görülmüştü.
hazal_7205.jpg

@destere @Forumdash @denizz19 @gizem ak @Çiğdem- @dizi kolik @sokak sanati @mrt-06 @ABAY_06

Yeni dizisi tutar soylemek isterdim ama bildiyim kadariyla tv 8'de yayinlanacak

Tv8'e kadar düştü kızcaz ama şu en sonki ayrıntı kafaya takıldı Cem Yılmaz ve Beren Saat enyi tutturamamış.:kiki:

Kıyamet yaklaşıyor 0-o
evet hazalı severim ama tırnak yemeye devam edecek gibi görünüyor
tv8 kanalında kaçak gelinler gibi olucaktır hazalın yeni diziside 2 reytingte kalırlar zaman zaman 1 reytinge düşerler 3 reytingi bile kesinlikle göremezler 🙂🙂🙂

evet hazalı severim ama tırnak yemeye devam edecek gibi görünüyor
tv8 kanalında kaçak gelinler gibi olucaktır hazalın yeni diziside 2 reytingte kalırlar zaman zaman 1 reytinge düşerler 3 reytingi bile kesinlikle göremezler 🙂🙂🙂
Daha önceki mesajı kuzenin mi yazdı ? :D bu mesajında tekrar kötülemiş sin :F @xemrexxx

Daha önceki mesajı kuzenin mi yazdı ? :D bu mesajında tekrar kötülemiş sin :F @xemrexxx
hahah hayırr hazalı severim ben gerçekten ama tv8 kanalında dizi tutturması imkansız cnm acunun programları bile 4 reytingi alınca bayram yapar oldular böyle bir ortamda dizi tutturması çok zor trt 1 kanalında bile daha başarılı olurdu 🙂🙂

hahah hayırr hazalı severim ben gerçekten ama tv8 kanalında dizi tutturması imkansız cnm acunun programları bile 4 reytingi alınca bayram yapar oldular böyle bir ortamda dizi tutturması çok zor trt 1 kanalında bile daha başarılı olurdu 🙂🙂
Hazala müstahak be Ay yapimin burakla olan dizisini kabul etmedi bunu etti :kiki:

Başlığa for. :bhr:

Bende de var o ya arada oluyor. Geçmiş olsun Hazal'ıma... :(

Bende yiyorum tırnaklarımı. :F
Star Tv'de Burak Özçivit ile partner olsalardı çok yakışırlardı :bhr: