Dizilerdeki Bütün Başrol Oyuncuları Söz Birliği Etmişcesine Kaçırıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Bütün başrol oyuncuları kaçırıldı...

'İffet' dizisinde 'İffet', 'Adını Feriha Koydum'da 'Feriha', 'Koyu Kirmizi'da 'Ümit', 'Bir Çocuk Sevdim'de 'Mine' şimdi de 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde Fatmagül kaçırıldı. Diziler konu kıtlığı mı çekiyor? Hangi diziyi açarsak açalım başrol oyuncularının kaçırılıp, sandalyeye bağlanışını izliyoruz...

basroloyunculari.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ne yapılmasını bekliyorsunuz:) Topu topu 4-5 dizi ismi yazılmış,kıtlık mı var deniliyor hayret..

normal bir durum. dizilerimizin ana konusu kaçırılmadır. hele bir bebk dünyaya gelmesin anında ortadan kaybolur :))))) ben dizilerde kaçırılmayan bebege bebek demem.. bunlara kurtlar vadisinde polatın kızının kaçırılması en klasiğidir ( adam kızı kaçırıp büyütüp polattan intikam alacak ölem babam ölme :)))) ha birde ezeldeki 8 var dedesini öldürmek için programlarmıştı..

normal bir durum. dizilerimizin ana konusu kaçırılmadır. hele bir bebk dünyaya gelmesin anında ortadan kaybolur :))))) ben dizilerde kaçırılmayan bebege bebek demem.. bunlara kurtlar vadisinde polatın kızının kaçırılması en klasiğidir ( adam kızı kaçırıp büyütüp polattan intikam alacak ölem babam ölme :)))) ha birde ezeldeki 8 var dedesini öldürmek için programlarmıştı..

O verdiğin örnekler en azından daha orjinal örnekler. Diğer dizilerdeki kaçırılma olayları %90 birbirinin aynısı. :)

ama şöyle bişey var polatın çocuğu doğmadan kaçırıldı :D bu arada izlemiyom falan diyosun ama bence sende izliyon kaçar mı :D