Dizifilm Show TV'den Rahatlık Görüyor

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Medyapım'ın dizilerini tüm bölümleriyle yayınlayan 2.dizifilm.com daha önce Umutsuz Ev Kadınları'nı da tüm bölümleriyle çok yakında yayınlayacağını açıklamıştı. Ancak Medyapım Kanal D'nin uyarısıyla böyle bir hareketi yapmaktan son anda vazgeçti. Ancak edinilen diğer bilgi ise Adını Feriha Koydum ve Eve Düşen Yıldırım kanal haricinde izinsiz yayın yapamaz ilkesine saygı göstermeden rahatça yayın yapabiliyor. Üstelik dizi severler tekrarı olmayan bu dizileri kaçırınca net'ten izliyor. Dizilerin rating kayıbında en büyük etken olan bu hareket Show TV tarafından ne zaman farkedilecek merak konusu.

Tespit : Dizi Kolik
Uyarı : Show TV yapmaması gereken bir hata yaptı.

Dizifilm'in medyapımla olan bağını hala tam çözemedim. Dizifilm bazen işi abartıp Feriha'yı nasıl ön plana çıkarırım diye yırtınıyor resmen, hiç tarafsız bir site değil.

Dizifilm'in medyapımla olan bağını hala tam çözemedim. Dizifilm bazen işi abartıp Feriha'yı nasıl ön plana çıkarırım diye yırtınıyor resmen, hiç tarafsız bir site değil.
bugünde bi haber tespit ettim.. suskunlara atvde yayınlanan diye yazmış... :D daha dizinin kanalını bilmiyolar.. :D

"Suskunlar"da Ahmet Kaya Şarkıları Ne Kadar Çalacak? - Dizifilm.com

bu sitede yer alan haberde diziye atv de yayınlanıyor diye yazmış :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
O site medyapım'ın değil mi? Kanal 1'de medyapım'ın yaptığı Çarkıfelek'te de başvurular dizifilm.com'a yapılıyordu.

O site medyapım'ın değil mi? Kanal 1'de medyapım'ın yaptığı Çarkıfelek'te de başvurular dizifilm.com'a yapılıyordu.

medyapımın olsa ne olur olmasa ne olur sonuçta umutsuz ev kadınlarını neden yayınlmıyor? madem afk ve edyi yayınlıyor onuda yayınlasın..

dizifilmin in hiçbişeyine inanmıyorum arada bi göz atıyorum ama takmıyorum ne haberleri nede başka bişeyi :D

iyide yazar yanılgı içinde aksine feriha reytinglerini koruyor ama umutsuz ev kadınları çok düştü :)))))))) demek showun yaptıgı dogruymuş

iyide yazar yanılgı içinde aksine feriha reytinglerini koruyor ama umutsuz ev kadınları çok düştü :)))))))) demek showun yaptıgı dogruymuş

tamamda umutsuz ev kadınlarının kanalda tekrarları yayınlandığı için dizinin ratingleri düşmüş olabilir.. çnkü tekrarları bile çok yksek rating alıyor.. aryıca survivor gbi karşısında gçlü bi rakip var ki ona rağmen iyi bile rating alıyor.. adını feriha koydumun tekrarı yok.. bundan sonra eve düşen yıldırımında tvde tekrarı yok..

tamamda umutsuz ev kadınlarının kanalda tekrarları yayınlandığı için dizinin ratingleri düşmüş olabilir.. çnkü tekrarları bile çok yksek rating alıyor.. aryıca survivor gbi karşısında gçlü bi rakip var ki ona rağmen iyi bile rating alıyor.. adını feriha koydumun tekrarı yok.. bundan sonra eve düşen yıldırımında tvde tekrarı yok..

iyide Umutsuz ev kandilari dizi basladigindan beri tekrari var ve daha 3-4 bolumdur yeni dusmeye basladi. pazartesi zaten iki dizi var. ama diger gunler daha cok dizi olmasina ragmen survivor yakin reytig aliyor.

kisacasi umutsuz ev kadinlarinin dusmesinin nedeni diziden. internete tekrarini izlemek isteyen bisekilde izliyor zaten Internetten izlenmesi diziye katkisi olur. kaciranlar diziden kopmamis olur.

bir insanin isi yoksa mutlaka tv den izler dizisini. internet asla tv ye rakip degil