Dizide Öpüştüler Sette Kapıştılar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
[h=2]Haziran ayında ekrana veda edecek olan 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin başrol oyuncuları Beren Saat ile Engin Akyürek'in sette kavga ettikleri ortaya çıktı. Aralarının kötü olduğu konuşulan iki oyuncu geçen hafta çay yüzünden kavga etti. İddiaya göre Akyürek, set arasında çay içerken Saat ile çarpıştı[/h]
Akyürek'in elinde bulunan çay, Saat'in koluna döküldü. Koluna dökülen sıcak çay canını yakan Saat, rol arkadaşı Akyürek'e bağırmaya başladı. İkili arasında gergin ortam devam edince bir süre sete ara verildi. Set çalışanları Saat ve Akyürek'i sakinleştirmeye çalıştı. Sakinleşen ikili sete devam etti. Dizinin bu haftaki bölümün fragmanında ise iki oyuncunun öpüştüğü görüldü.

dizide-opustuler-sette-kapistilar-2202828.Jpeg

dedikodusunu bile seviyorum fatmagülün beren e herşey yakışıyor kavğa bile:)))

Engin akyurek bence bile bile cay dokmustur. cayin atesiyle dizide daha atesli opusebilmek icin :)))))))))

yalniz beren saat kendini cok begenmis bir cay dokul diye kavga cikarmak nedir kardesim set arkadasin yanlislikla dokmus bu kadar kibir bir berenden bulunur sanirim :))))))))

Engin akyurek bence bile bile cay dokmustur. cayin atesiyle dizide daha atesli opusebilmek icin :)))))))))

yalniz beren saat kendini cok begenmis bir cay dokul diye kavga cikarmak nedir kardesim set arkadasin yanlislikla dokmus bu kadar kibir bir berenden bulunur sanirim :))))))))

bereni suçlamak için çayın sıcaklığını bilmek lazım:) çay kaynarmıydı acaba kaynar çay insanı pişirir:)) böyle bir durumda ben o bardağı engine monte ederdim beren az bile yapmış derim tabi kaynar çaysa...:))))

bereni suçlamak için çayın sıcaklığını bilmek lazım:) çay kaynarmıydı acaba kaynar çay insanı pişirir:)) böyle bir durumda ben o bardağı engine monte ederdim beren az bile yapmış derim tabi kaynar çaysa...:))))
destereciğim beren aşşkı sana neler yaptırıyor. hiç o çay kaybnar olur mu. bir kez set dışarda ve sahilde buz gibi yerdir. orda bir çay demleyip getirene kadar sogur bir iki yudum içsen çay zaten ılıklaşır.. berene malasef kendini begenmiş kendinden başka kimseyi düşünmüyor. bir ara güz sancısı filmin galasında bülent inalı bir salamayışı var evlere şenlik it adam mı bülent inal mı pek anlaşılamadı :)))))))))))))

destereciğim beren aşşkı sana neler yaptırıyor. hiç o çay kaybnar olur mu. bir kez set dışarda ve sahilde buz gibi yerdir. orda bir çay demleyip getirene kadar sogur bir iki yudum içsen çay zaten ılıklaşır.. berene malasef kendini begenmiş kendinden başka kimseyi düşünmüyor. bir ara güz sancısı filmin galasında bülent inalı bir salamayışı var evlere şenlik it adam mı bülent inal mı pek anlaşılamadı :)))))))))))))

okul çıkışı fatih parkında heykelin hemen yanında buz gibi havada seyyar satıcıdan çay istedim bende senin gibi düşünüp soğuktur diye fondipledim çayı:)) ama ağzımıda yaktı taaa mideye gidene kadar dağladı çay beni gözlerim yaşardı sıcaktan :)) açık havadaki çay soğumuştur deme ben şahidim açık hava kapalı hava farketmiyor insanı pişiriyor:)) o açıdan beren bence haklı....

okul çıkışı fatih parkında heykelin hemen yanında buz gibi havada seyyar satıcıdan çay istedim bende senin gibi düşünüp soğuktur diye fondipledim çayı:)) ama ağzımıda yaktı taaa mideye gidene kadar dağladı çay beni gözlerim yaşardı sıcaktan :)) açık havadaki çay soğumuştur deme ben şahidim açık hava kapalı hava farketmiyor insanı pişiriyor:)) o açıdan beren bence haklı....
agzını yakar ama kolunu yakmaz bide keşke koluna dökseydin tam denemiş olurduk :))))))))))))))) sen çaycının dibindesin sette öyle değil çay 1 dakikalık uzaklıktan gelir. üsütne bir iki yudum içtiyse sıcaklık kalmaz hatta soguktan kumda uzanmış bereni ısıtmıştırda :))))))))))))))))))))