Dizi seyrederken katliam yat

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Feslegen
16 bolum
Ali ozan amir ve ortağı beyZa arka sokakları seyretmişler o sırada bir patlama sesi metede o sirada lale devrini seyrediyormuş o sırada bomba patlar bogaz Köprüsü'nde duymuşlar umut gucluoglu onları bulmustur büyük adada
Mete izmire izmirden bodruma gidecekmiş. İzmir Ünal aysala gorev verir ekibi bulun oyalayın
Mete paris uçağını kaçırır kaptanı vurur ve üstüne bomba baglAr uçak kalkar Metenin adamları herkese bomba bağlamistir
Büyük ada da umut gucluogluyla çatıdan Ali ozan amir ve ortağı beyza büyük ada asayis şubesi ısı haleder Ünal aysal tekneden ateş eder
Büyük ada yaniyordur Ali ozan amir kaptanı vurur tekneden inen Ünal aysal ve adamları Yıldırım Demirorenle beraber
Faytona dinamit atarlar çatışma çıkar ekip dinamiti geri yollar Ünal aysal ve Yıldırım Demiroren yakalanır
Mete izmirde alsancaktaki reyhan pastahanesini patlaticak ikinciside Bodrum'da maya Hotel ve çarşı
Toplantı odası
Ali ozan amir ve ekibi hava limanının havaya uctugunu görünce ozel uçakla iZmire gider.
İzmir de Niyazi Mudur ve ekibiyle oturur
Niyazi Mudur
Beyza ve Ali ozan reyhan pastahanesinde otururlar
Patlicak kaçın
Eğilirler kaçarlar
Ambulanslar İzmir istanbul yaparken bide Bornova otogarında pamukkaleye bomba atıp otobüsü kaçırır
Ordan 52 80den merkeze kod 121
Bodruma kadar takip ederler
Otogara girer girmez patlama olur
Ali ozan amir
Otogardakileri toplar ambulans çağırır çarşıda İtalyan pizzanın orda yemek yerler ve görünce bombayı pAtlaticak
aliozan dur Mete patlatirsan çıkışın olmaz
Mete sardık bodrumun etrafını
asıl siz çıkamazsınız çatışma çıkar amerika teknesinden ateş gelir bodrum asayis ekibi Hüseyin amir ve ekibi gelir
Mete burdan cikamicagiz bomba imha ekibi geldi
Mete patlatır bombayı
Beyzayi tango restaurantında yemek yerler tugcede gelmiştir
Tuğçe merak etme hal edicez
Mete sen bana engel oldun
Gayikci doneri patlatır
Avukatın kuzeni olabilirsin. Ama intikamımı kuzenini korkuta korkuta alacam yalıkavak meydanı yalikavaktaki belediye binasının çöp kutusuna ses bombası koyar ve ses bombası patlar
Marinada saldırı olur
Ne oluyoruz bilmiyorum ama bu çok guZel gün geçirdim amirim
Sagol amirim
Beyza senle ben ortagiz ve arkadasiz
Hemen çözelim Bodrum'u kim karıştırdı hemde izmiri
Ali ozan amir eski sevgilin Mete karıştırdı bence

Son düzenleme:
kaptanı öldürüp nasıl uçağı havalandirdar)))

ortalık yine patlıyor @pompy hayırdır ?
dizi seyrederken kazayla katliam yapiyor seyredicek bugunun saraylisini numara 31 yazacak yanlislikla digiturk kumandasina baglar yanlisla 25 yazar 31 yazicagina 25 yazar bugunun saraylisini acarken
yanlislikla bomba patlar ve katliam yapar

@destere

Ünal aysal ve Yıldırım Demirören'i dilinde düşürmüyorsun ama Aziz Yıldırım'dan hiç bahsetmiyorsun @pompy