Dizi savaşları Eylül'de başlıyor

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,228
Puanı
1,060
52752_2.jpg

Yeni diziler ekranlara girmeye başladı...

Yeni sezon dizilerinden bazıları güldürüyor bazıları gözyaşı vaat ediyor. Kanallar iddialı yapımlarını bayramdan sonra yani Eylül ayına saklıyor.

İşte en iddialı 10 proje:

1-Sensiz Olmaz
2-İffet
3-Kuzey Güney
4-Yalancı Bahar
5-Al Yazmalım
6-Yalan Dünya
7-Gün Akşam Oldu
8-Bir Çocuk Sevdim
9-Firar
10-Keşanlı Ali Destanı

Diziler.com

Izleyecegim diziler:

Sensiz Olmaz, Iffet, Yalanci Bahar, Kuzey Güney, Al Yazmalim, Gün Aksam Oldu, Bir Çocuk Sevdim, Yalan Dünya

Savaşlar şimdiden başladı ama Eylül'de çok daha büyük olacak rekabet :)

Özellikle Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yaşanacak gelişmeleri çok merak ediyorum...

Sadece bu listeye bakmamak lazım daha bir çok dizi gelecek ve buna göre işler zorlaşacak, hatta birçok dizi bitebilir.

geniş aile çarşamba olmasın yoksa sonu papatyam gibi olacak 2 haftada 1 şampiyonlar ligi:S

Savaşlar şimdiden başladı ama Eylül'de çok daha büyük olacak rekabet :)

Özellikle Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yaşanacak gelişmeleri çok merak ediyorum...

Çarşamba gününe iddialı bir dizinin gelmesini istemiyorum. Çünkü Geniş Aile muhtemelen çarşambada kalacak. :):)

Reyting canavarları dizi bombadırmanına tutacak bu yıl ve çoğu kişi fazlasıyla diziye doyacak.

Papatyam internet üzerinde (özellikle sözlüklerde) çok fazla tepki alıyor.

(Bkz: Ne diziymiş arkadaş! Şampiyonlar Ligi'ne tercih ediliyor!)

Biliyorum ama işi bilmeyenlerin yaptığı gereksiz bir tepki bu. Çünkü maçların yayınlanmamasının Papatyam ile en ufak bir ilgisi yok. D-Smart'ın almış olduğu bir karar...

Biliyorum ama işi bilmeyenlerin yaptığı gereksiz bir tepki bu. Çünkü maçların yayınlanmamasının Papatyam ile en ufak bir ilgisi yok. D-Smart'ın almış olduğu bir karar...

Herkes her şeyi bilmek zorunda değilmiş demek ki. :):) Adamlar 18 yaşını geçmiş kişiler (kayıt aşamasında öyle ya...). :):)