Dizi Savaşları | 6. Hafta Sonuçları

koyunun olmadığı yerde keçiye abdullatifşener derler yada aburrahman çelebi derler neyse yani öyle bir laf vardı

kötünün iyisini seçtik

ama başaramadım @xemrexxx totoşunun iki puan veresi gelmiş
ben enin juriliğini kabul etmiyorum ayoll artık oy vermemelisin bence

ben enin juriliğini kabul etmiyorum ayoll artık oy vermemelisin bence
özellikle bu dizi savaşlarını takip edeceğim diğer yerlerden elimi ayağımı çekiyorum
kurbağalar vadisi elenene kadar jüriliğim devam edecek
)

özellikle bu dizi savaşlarını takip edeceğim diğer yerlerden elimi ayağımı çekiyorum
kurbağalar vadisi elenene kadar jüriliğim devam edecek
)
sizlere inat son 5 e kaldım ayol bir şekilde elenmiyoruz bu haftada ertuğrulun - puan almasıyla kurutlmuşuz hhahah buraya kadar gelmemde yeter bence

sizlere inat son 5 e kaldım ayol bir şekilde elenmiyoruz bu haftada ertuğrulun - puan almasıyla kurutlmuşuz hhahah buraya kadar gelmemde yeter bence
önümüzdeki hafta eğer jüride değişim olmasa sana elveda diyeceğiz büyük ihtimal

sen en iyisi başka yarışmaya git jüri olarak
gelecek hafta gelme diğer haftaya gelirsin tekrar
Pusu formatındaysa Murolu bir sahne kullanırsa ben kurtarırım.
)))
hayır gelsin samanyolu olan üyede surgurlarla kaıtlıp şevkat tepe ahneleri kullanmıstı batuhankaraları ikna etmiştik aynı dizi diye so üyede 1 kadın 1 erkekten 1 kadın 1 erkek 1 çocuk dizisinden sahne kullanmıstı bende pusudan kullanabilirdim ama eski vadiden tercih ediyorum ama işe yaramıyor en iyisi bir muro sahnesi koyayım biraz komediden gidelim

sen en iyisi başka yarışmaya git jüri olarak
gelecek hafta gelme diğer haftaya gelirsin tekrar
MS'de daha jüri olamam beni eleyenlere birde puan mı vercem.
Çok zor, Vadi finale çıkacak.
)

Olabiliyorsa kullan bence. Muro çok ünlü bir karakter hatta filmi bile yapılmıştı.

bir hafta bize müsade etsin @mrt-06 , senin vadiyi bir hakkıyla uğurlayalım
sonra istediği kadar burda jürilik yapsın sorun olmaz

MS'de daha jüri olamam beni eleyenlere birde puan mı vercem.
Çok zor, Vadi finale çıkacak.
)

Olabiliyorsa kullan bence. Muro çok ünlü bir karakter hatta filmi bile yapılmıştı.
bir hafta bize müsade etsin @mrt-06 , senin vadiyi bir hakkıyla uğurlayalım
sonra istediği kadar burda jürilik yapsın sorun olmaz
sungurlarla katılanda şevkat tepe sahneleri seçmişti izin almıştık
muronun anna tekliinimi kullansam en ünlü sahnesiydi @destere de çatlayıp patlasın haftaya

sungurlarla katılanda şevkat tepe sahneleri seçmişti izin almıştık
muronun anna tekliinimi kullansam en ünlü sahnesiydi @destere de çatlayıp patlasın haftaya

kesinlikle bu sahne olmz kabul etmiyoruz polatlı bir sahne olması şart pusu olmasıda önemli değil ama polatlı olsunki rahat 1 verelim

Önümüzdeki hafta yoğun bir tempoya gireceğim için 2 hafta kadar kısa bir ara vereceğim sanırım.
Ay nerden de katıldık şu yarışmaya 2 haftada bir yeni hafta konusu açılıyor bitince kurban kesecem valla. ss