Dizi Savaşları | 6. Hafta Sonuçları

Son puanlar gelmeden önce bir şarkı daha:

Ve son oylar elem keder konusunda sınır tanımayan ve her gün kendini daha da aşan; yarışmacılarımızın korkulu rüyası olma amacıyla jüri üyemiz olan @sokak sanati'ndan. Puan durumu az sonra ilk mesajda olacak.

1 puan: Diriliş Ertuğrul
2 puan: Kurtlar Vadisi
3 puan: Poyraz Karayel
4 puan: Beni Böyle Sev
5 puan: Karadayı
6 puan: Parmaklıklar Ardında

Teşekkürler @sokak sanati
Ortalama iyidir İlker nefretini göz önünde bulundurursak.

bu hafta @Çiğdem- son anda da olsa kurtarmış
hep işi şu @xemrexxx nin iki puanı bozdu

tahminen sıralama
parnaklar arasında birinci olur
poyraz karamel ikinci
benimle böyle seviş üçüncü
karabayır dördüncü (@sürgünüm senin karabayır pek parlak gitmiyor yarışmada )
kurbağalar vadisi beşinci
domuşuk ertuğrul altıncı olacak gibi

Puan durumu ilk mesaja eklenmiştir. İlk 3'e giren dizilerin aldığı final puanları:
Parmaklıklar Ardında: +3
Karadayı: +2
Poyraz Karayel: +1

Beni Böyle Sev 4, Kurtlar Vadisi 5. sırada yer alırken yarışmaya veda eden dizi ise Diriliş Ertuğrul oldu. @HarzeM'e 6 hafta boyunca verdiği emekler için teşekkür ediyoruz. 7. hafta konusu bir aksilik olmazsa yarın açılacaktır.

@denizz19 @Bully @ozgur2113 @Çiğdem- @HarzeM @batuhankaralar @sokak sanati @destere @Tzira @EFE UYSAL @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06

böyle şarkılar ve şarkıcılar dururken gidip yalın ı seçenleri gelde kınama ?
)
Yalın kaliteli şarkıcıdır tüm şarkılarını da kendi yapar hareketli şarkılarını sevmesen de slowlarını seveceğini düşünüyorum en azından.
Bu haftaki şarkımı beğeneceğini düşünüyorum mesela.

Ayrıca ikinci sezonda finale çıkmıştım ve Sezen Aksu'ya kaybetmiştim o elendiğine göre kazanma şansım oldukça yüksek artık.

hep şu 2 puanlar @Çiğdem- i kurtardı @sokak sanati ile @xemrexxx yi kınıyoruz ?

Bari biraz zorlayın da konuyu 100 mesaja tamamlayalım.

tam tersinide düşünebilirsin
ikinci sezonda finalde yarıştığın en büyük rakibin gittiyse yalınında gitme sırası gelmiş demektir

slowlarla aram iyidir hareketli parçaları pek sevmiyorum doğru tahmin yalnız klipte önemli göze falan çalışan bişeyler şart