Bu şarkı 10 numara beş yıldız işte.Son puanlar gelmeden önce bir şarkı daha:
tahminen sonunculuğu atbaşıda olsa beyazbayrak ayna yaparak @Çiğdem- in vadi kazanacakSon puanlar gelmeden önce bir şarkı daha:
böyle şarkılar ve şarkıcılar dururken gidip yalın ı seçenleri gelde kınama ?Bu şarkı 10 numara beş yıldız işte.
Ve son oylar elem keder konusunda sınır tanımayan ve her gün kendini daha da aşan; yarışmacılarımızın korkulu rüyası olma amacıyla jüri üyemiz olan @sokak sanati'ndan. Puan durumu az sonra ilk mesajda olacak.
1 puan: Diriliş Ertuğrul
2 puan: Kurtlar Vadisi
3 puan: Poyraz Karayel
4 puan: Beni Böyle Sev
5 puan: Karadayı
6 puan: Parmaklıklar Ardında
Yalın kaliteli şarkıcıdır tüm şarkılarını da kendi yapar hareketli şarkılarını sevmesen de slowlarını seveceğini düşünüyorum en azından.böyle şarkılar ve şarkıcılar dururken gidip yalın ı seçenleri gelde kınama ?)
Puan durumu ilk mesaja eklenmiştir.
Alınan final puanları:
Parmaklıklar Ardında: +3
Karadayı: +2
Poyraz Karayel: +1
Yarışmaya veda eden dizi ise Diriliş Ertuğrul oldu. @HarzeM'e 6 hafta boyunca verdiği emekler için teşekkür ediyoruz. 7. hafta konusu bir aksilik olmazsa yarın açılacaktır.
@denizz19 @Bully @ozgur2113 @Çiğdem- @HarzeM @batuhankaralar @sokak sanati @destere @Tzira @EFE UYSAL @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06
tam tersinide düşünebilirsinYalın kaliteli şarkıcıdır tüm şarkılarını da kendi yapar hareketli şarkılarını sevmesen de slowlarını seveceğini düşünüyorum en azından.Bu haftaki şarkımı beğeneceğini düşünüyorum mesela.
Ayrıca ikinci sezonda finale çıkmıştım ve Sezen Aksu'ya kaybetmiştim o elendiğine göre kazanma şansım oldukça yüksek artık.
yüzü rahat aşar şirret @Çiğdem- gelmedi dahaBari biraz zorlayın da konuyu 100 mesaja tamamlayalım.
o zaman çirkin diye düzeltiyorum lafımı"Şirret" kelimesi biraz ağır olmadı mı sence?
ayy sen hertürlü o oklavayı kafana yiyeceksin zaten burda akbaba gibi beni elemeye çalışmıssıno zaman çirkin diye düzeltiyorum lafımı
pardon @Çiğdem- sana yanlışlıkla çirkin ördek diyeceğime şirret demişim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?