Bizim yapımlarımızın hepsi güzeldirAy Yapımın hiçbir dizisini izlemedim bugüne kadar o yüzden istesen de gelmemSaçma geliyor konuları bana bir tek Karadayı yanılmıyorsam güzel bir hikayesi vardı onu da izleyemedim zaten BBS varken
Bizim yapımlarımızın hepsi güzeldirAy Yapımın hiçbir dizisini izlemedim bugüne kadar o yüzden istesen de gelmemSaçma geliyor konuları bana bir tek Karadayı yanılmıyorsam güzel bir hikayesi vardı onu da izleyemedim zaten BBS varken
Analar ve Anneler'in ilk 1 veya 2 bölümünü de izlemiştin yanlış hatırlamıyorsam.Ay Yapımın hiçbir dizisini izlemedim bugüne kadar o yüzden istesen de gelmemSaçma geliyor konuları bana bir tek Karadayı yanılmıyorsam güzel bir hikayesi vardı onu da izleyemedim zaten BBS varken
İlk bölümü izledim o da yengemlerdeyken TV açıktı diye yoksa öyle bir izleme teşebbüsüm olmadı zaten sonrada bakmadımAnalar ve Anneler'in ilk 1 veya 2 bölümünü de izlemiştin yanlış hatırlamıyorsam.
Oy gönderenler: @batuhankaralar @destere @vadikızı @denizz19 @ozgur2113 @Çiğdem- @Bully @Harunnn60 @Forumdash @MasacRE-
Oy göndermeyenler: @MayısKralı @MEnes @xemrexxx @turkuazz @Mr.At @Billy Kane
@MayısKralı ve @MEnes oylarını zamanında göndermezlerse -15 puan ile başlayacaktır.
Sahneleri izlemeye başladım, senin oylarını da bekliyorum.Sende göndermezsen -15 ile başlayacaksın yıldızlar yarışıyora son süre bugün 18.00
Oylarımı az sonra gönderirim.
Şimdi yolluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?