Salı mı?OYLAMA BAŞLADI! Oylarınızı Salı 18.00'e kadar gönderebilirsiniz.
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @MayısKralı @MEnes @ozgur2113 @destere @xemrexxx @Forumdash @Çiğdem- @vadikızı @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @Mr.At @Billy Kane
Salı mı?OYLAMA BAŞLADI! Oylarınızı Salı 18.00'e kadar gönderebilirsiniz.
@batuhankaralar @Bully @denizz19 @MayısKralı @MEnes @ozgur2113 @destere @xemrexxx @Forumdash @Çiğdem- @vadikızı @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @Mr.At @Billy Kane
Tamam, Pazartesi 19.00'a kadar olsun. Bayramdan önce bu haftayı bitirelim, 3 gün ara verdikten sonra devam edeceğiz.Salı mı?Fazla değil mi bu sefer
Bence de iyi olurTamam, Pazartesi 20.00'ye kadar olsun. Bayramdan önce bu haftayı bitirelim.
gece değerlendirmemizi yapıp yollarız oylarıDizi Savaşları'nda 5. hafta başlıyor. İlk haftadan bu yana @vadikızı (Kara Para Aşk), @Billy Kane (Arka Sıradakiler), @Çiğdem- (Geniş Aile) ve @turkuazz (Medcezir)'a veda ederken @Bully (Kuzey Güney) üç hafta üst üste 1. olmuş, geçen hafta ise zirveyi @MayısKralı (Kırgın Çiçekler) ile paylaşmıştı. Bu kısa özetten sonra bize eşlik edecek olan sunucularımızı görelim.
Şebnem Bozoklu ve Erkan Kolçak Köstendil
Burcu Altın ve Umut Kurt
SAHNELER
@batuhankaralar | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
- Oylarınızı en geç Pazartesi 19.00'a kadar yollayabilirsiniz.
@MayısKralı | Kırgın Çiçekler
@denizz19 | Benim Adım Gültepe
@Bully | Kuzey Güney (Recap: 2:25-6:45)
@ozgur2113 | Muhteşem Yüzyıl: Kösem (Recap: 1:40-3:40)
@MEnes | Leyla ile Mecnun
JÜRİ
- @destere
- @xemrexxx (Bu hafta oy kullanamayacak)
- @Forumdash
- @Çiğdem-
- @vadikızı
- @Harunnn60
- @turkuazz
- @MasacRE-
- @Mr.At
- @Billy Kane
Daha geçen gun yolladım ya:/ bunun günleri hangi günler?Oy gönderenler: @batuhankaralar
Oy göndermeyenler: @Bully @denizz19 @MayısKralı @MEnes @ozgur2113 @destere @xemrexxx @Forumdash @Çiğdem- @vadikızı @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @Mr.At @Billy Kane
Perşembe günü 4. hafta bitti, dün de 5'e başladık. Belirli bir günü yok, ama sahne gönderme, oylama ve sonuçlar 4 gün sürüyor.Daha geçen gun yolladım ya:/ bunun günleri hangi günler?
oylarımı gönderdimOy gönderenler: @batuhankaralar
Oy göndermeyenler: @Bully @denizz19 @MayısKralı @MEnes @ozgur2113 @destere @xemrexxx @Forumdash @Çiğdem- @vadikızı @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @Mr.At @Billy Kane
Oy gönderenler: @batuhankaralar
Daha geçen gun yolladım ya:/ bunun günleri hangi günler?
Sana değil komplo ay yapımımıza4.hafta sonucunda medcezir için düşük oylama yapanları tespit ettim büyük bir komplo yapılmış medcezir için
Oy gönderenler: @batuhankaralar @destere @vadikızı @denizz19
Oy göndermeyenler: @Bully @MayısKralı @MEnes @ozgur2113 @xemrexxx @Forumdash @Çiğdem- @vadikızı @turkuazz @Harunnn60 @MasacRE- @Mr.At @Billy Kane
Pazartesi 19.00'a kadar oy gönderebilirsin.Son gönderme süresi ne zaman?
Ay yapımın etkisi olmuş olabilirSana değil komplo ay yapımımıza
Ay Yapım'ın en kaliteli işini seç desekSana değil komplo ay yapımımıza
HepsiAy Yapım'ın en kaliteli işini seç desek
Ay Yapımın hiçbir dizisini izlemedim bugüne kadar o yüzden istesen de gelmemHepsisöylim de bi dahakine onla katıl yarişmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?