Harikasın @eskici inşallah puanımı beğenirsinUçurum ile yarışmanın sonunda uçurumdan aşağı mı düşeceği, yoksa tepelere mi yükseleceği meçhul olan @eskici'nin puanları var sırada.
9 - Ezel
8 - Adını Feriha Koydum
7 - Avrupa Yakası
6 - Kara Sevda
5 - Yalancı Yarim
4 - Aşk Yeniden
3 - Behzat Ç.
2 - Tatlı Küçük Yalancılar
1 - Arka Sokaklar
@eskici teşekkürler iyi puanUçurum ile yarışmanın sonunda uçurumdan aşağı mı düşeceği, yoksa tepelere mi yükseleceği meçhul olan @eskici'nin puanları var sırada.
9 - Ezel
8 - Adını Feriha Koydum
7 - Avrupa Yakası
6 - Kara Sevda
5 - Yalancı Yarim
4 - Aşk Yeniden
3 - Behzat Ç.
1 - Arka Sokaklar
Bu nasil bir yorum yaUçurum ile yarışmanın sonunda uçurumdan aşağı mı düşeceği, yoksa tepelere mi yükseleceği meçhul olan @eskici'nin puanları var sırada.
9 - Ezel
8 - Adını Feriha Koydum
7 - Avrupa Yakası
6 - Kara Sevda
5 - Yalancı Yarim
4 - Aşk Yeniden
3 - Behzat Ç.
1 - Arka Sokaklar
Düsük verdiysen begenmem hatta bozusuruzHarikasın @eskici inşallah puanımı beğenirsin
3 puani bulamayanlarda var
Valla sen karar ver düşük mü değil miBu nasil bir yorum ya
Düsük verdiysen begenmem hatta bozusuruz
3 puani bulamayanlarda var
İzle izle daha neler neler var dizideSenin sayende diziyi izleyesim bile geldi o efsane sahne sonrası
@Harunnn60 harikasın sen izler miydinGeçen hafta oy veremeyen, ancak bu haftadan itibaren aramıza dönen @Harunnn60'ın oyları:
10 - Uçurum
9 - Adını Feriha Koydum
8 - Yalancı Yarim
7 - Avrupa Yakası
6 - Aşk Yeniden
5 - Behzat Ç.
4 - Ezel
3 - Tatlı Küçük Yalancılar
2 - Kara Sevda
1 - Arka Sokaklar
@batuhankaralar @Billy Kane @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @papuleoo @turkuazz @vadikızı @xemrexxx
@Harunnn60 sağlık olsunGeçen hafta oy veremeyen, ancak bu haftadan itibaren aramıza dönen @Harunnn60'ın oyları:
10 - Uçurum
9 - Adını Feriha Koydum
8 - Yalancı Yarim
7 - Avrupa Yakası
6 - Aşk Yeniden
5 - Behzat Ç.
4 - Ezel
2 - Kara Sevda
1 - Arka Sokaklar
@batuhankaralar @Billy Kane @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @papuleoo @turkuazz @vadikızı @xemrexxx
Bu kadar ters bir jüri olamaz olmamalıGeçen hafta oy veremeyen, ancak bu haftadan itibaren aramıza dönen @Harunnn60'ın oyları:
10 - Uçurum
9 - Adını Feriha Koydum
8 - Yalancı Yarim
7 - Avrupa Yakası
6 - Aşk Yeniden
5 - Behzat Ç.
4 - Ezel
2 - Kara Sevda
1 - Arka Sokaklar
Bu tavirlarindan anladigim kadariyla düsük vermissin ama ters psikolojide yapiyor olabilirsinValla sen karar ver düşük mü değil mi
Başka ihtimal yok saf@Harunnn60 sen bir harikasin dostum
Bu tavirlarindan anladigim kadariyla düsük vermissin ama ters psikolojide yapiyor olabilirsin
Orta derece puanda vermis olabilirsinBaşka ihtimal yok saf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?