Dizi Savaşları - 3. Sezon | 1. Hafta

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
Ve Dizi Savaşları'nda 3. sezon birkaç günlük gecikmeyle de olsa başlıyor. Geçtiğimiz sezon zafere kavuşan @Bully'nin (Kuzey Güney) yanına bu sefer şampiyon olarak hangi dizinin ekleneceğini merak ediyorsanız 9 haftalık hareketli maraton için takipte kalın.

Sunucularımız 'Hesapta Aşk'ın başrol oyuncuları Meriç Aral, Derya Şensoy, Fırat Altunmeşe, Burak Tozkoparan ve Kutay Kalabalık
hesapta-aşk-2.jpg

SAHNELER
@Mr.At | Yalancı Yarim

@Billy Kane | Tatlı Küçük Yalancılar | 4:30'a kadar

@denizz19 | Adını Feriha Koydum | 23:30-25:30 arası

@vadikızı | Ezel | İlk 4 dakika

@xemrexxx | Avrupa Yakası

@eskici | Uçurum

@ozgur2113 | Aşk Yeniden

@papuleoo | Arka Sokaklar

@batuhankaralar | Behzat Ç.

@turkuazz | Kara Sevda

@MayısKralı | İlişki Durumu: Karışık

JÜRİ
Son oy gönderme süresi: Pazartesi 20.00

DİZİ SAVAŞLARI - 3. Sezon.jpg

Son düzenleme:
Süre sınırı yok, ama 4 dakikanın üzerinde olan sahnelerde recap seçilecek. :)

@batuhankaralar @MayısKralı @papuleoo @turkuazz

Sahnelerinizi bekliyorum. Sert çıkıyorum gibi görünmek istemem, ama kimsenin -10 puan almasını istemiyorum ve sahnelerini ayarlamak da benim sorumluluğum değil. Forumda olduğunuz zamanlarda 10-15 dakikanızı ayırıp gönderseniz keşke. Sanırım bu gidişle son süreyi biraz uzatmama gerekecek, ama bir daha aynı şey olursa kimseye acımam.

Sen de sahne göndermeyenleri etiketle istersen, sözün geçiyor sonuçta. :A @denizz19

Son düzenleme:
Biraz yoğun olduğum için bir türlü sahneyi paylaşma fırsatım olmadı sabah sahneyi yollarım:(

Süre sınırı yok, ama 4 dakikanın üzerinde olan sahnelerde recap seçilecek. :)

@batuhankaralar @MayısKralı @papuleoo @turkuazz

Sahnelerinizi bekliyorum. Sert çıkıyorum gibi görünmek istemem, ama kimsenin -10 puan almasını istemiyorum ve sahnelerini ayarlamak da benim sorumluluğum değil. Forumda olduğunuz zamanlarda 10-15 dakikanızı ayırıp gönderseniz keşke. Sanırım bu gidişle son süreyi biraz uzatmama gerekecek, ama bir daha aynı şey olursa kimseye acımam.

Sen de sahne göndermeyenleri etiketle istersen, sözün geçiyor sonuçta. :A @denizz19
Tamamdır yolladım :A