Bunlar olması gereken reytingler zaten, sonuçta yepyeni bir sezon başladı.O kadar istek ve bildirime tabi 150 yorum gelirHadi yine iyisin reytinglerde 1.olursun istediğin de bu zaten yeni Acun
Bunlar olması gereken reytingler zaten, sonuçta yepyeni bir sezon başladı.O kadar istek ve bildirime tabi 150 yorum gelirHadi yine iyisin reytinglerde 1.olursun istediğin de bu zaten yeni Acun
İlk haftadan elendiğin için İDK ile olmasa da Kırgın Çiçekler ile All-Stars biletini kaptın zaten.
Hem forumdan hem Twitterdan baskıyla yorum aldın resmen pis.ssBunlar olması gereken reytingler zaten, sonuçta yepyeni bir sezon başladı.
Geçen sene astronomik bir para karşılığında tüm hakları almıştım, yani çok beklersin.Yarışmanın konsept hakları bana ait olur da erken elenirsem fişini çektiririm ona göre @Aserat
Zaten sezonun sonlarına doğru bir anket başlatacağım, o sonuçlara göre görürüz artık.Ama ben sahne hatası yaptığımı düşünüyorum All-Stars'a normal sezonlarda strateji kurbanlarının alınmasından doğal bir şey yok
O konuda biraz sıktığımın farkındayım, ama ne yapabilirim ki?Hem forumdan hem Twitterdan baskıyla yorum aldın resmen pis.ss
hoşt felicia tam puanı hakediyor hadsiz.ssuçurum o sahnede birşey yoktuki ayoll final puanımı almış birde
arka sokaklara tebrikler Hüsnü Çoban
Hic alakasi yokFinal puanı alamamak kötü ama sağlık olsun yine de fena puanlar almadık bence.
Tek merak ettiğim @Billy Kane karşıt düşüncede olduğum için düşük verip vermediğin. Gerçekten merak ettim yanlış anlama. AFK izlemiş birisin çünkü.
@batuhankaralar mobilden yazdığım için emojiler çıkmamış tahta kurusu lafına kızmazsın sen
He tamam yani kişisel bir kayırma yoksa saygı duyarım problem yok zaten.Hic alakasi yokSahne yetersizdi diger sahnelerde atlama vurulma falan varda sende cok sade
Böyle düşünmeni anlıyorum dünki durum güncellememde aslında seninle ilgili değildi senden sonra xli eleman 3 4 tane dis atınca ona yazdımHe tamam yani kişisel bir kayırma yoksa saygı duyarım problem yok zaten.
Ben durum güncellemelerine alışığım ya çok yaşıyorum yaşatıyorum gereksiz şeyler ama yapıyoruz sanırım böyle olunca üstümüzdeki siniri atabiliyoruz.Böyle düşünmeni anlıyorum dünki durum güncellememde aslında seninle ilgili değildi senden sonra xli eleman 3 4 tane dis atınca ona yazdım
sen billy kulumuzla bizim planlarımızı anlayamazsın bak mesela seninle hep anlaşıyor gözükürüm ama yarışmaalrda 1i basarım billy ile hep kavgalıyız ama yüksek pointleri hep biribirimize kullanırız tayyip amca ve fetö amca gibiyiz forum yok olana dek kavgalı tavrımıza devam edicez takas oyunlara ayak uyduramadı kısa adam olarak devre dışı kaldı ben de uzun adam billy ile devam etme kararı aldım sizlerse sadece birer piyonsunuz @Çiğdem- piyon bile değil aslındaBen durum güncellemelerine alışığım ya çok yaşıyorum yaşatıyorum gereksiz şeyler ama yapıyoruz sanırım böyle olunca üstümüzdeki siniri atabiliyoruz.
sen yine gece gece ne saçmalıyorsun beesen billy kulumuzla bizim planlarımızı anlayamazsın bak mesela seninle hep anlaşıyor gözükürüm ama yarışmaalrda 1i basarım billy ile hep kavgalıyız ama yüksek pointleri hep biribirimize kullanırız tayyip amca ve fetö amca gibiyiz forum yok olana dek kavgalı tavrımıza devam edicez takas oyunlara ayak uyduramadı kısa adam olarak devre dışı kaldı ben de uzun adam billy ile devam etme kararı aldım sizlerse sadece birer piyonsunuz @Çiğdem- piyon bile değil aslında@eskici @cookies
kız işte sen daha mesajı anlayamıyon oyunu nasıl çözücensen yine gece gece ne saçmalıyorsun bee
Ay nasil duygu alamadin bu duygusal sahneden@papuleoo tebrik ederim o sahneyle birinci olacağın belliydi zatenDiğer final puanlarını alan @xemrexxx @eskici @vadikızı @turkuazz sizlere de tebrikler
Elenen @MayısKralı'na da geçmiş olsun sahnen maalesef zayıftı.
@eskici 1 verdiğim için üzgünüm aga nasıl üçüncü oldun şaşırdım valla demek ki Uçurum'un seveni çokmuş forumdaDiziyi izlemediğim için haliyle o sahneden hiçbir duygu alamadım ama bu demek değil ki diğer sahnelerinden duygu alamayacağımBu haftayı telafi edecez inşallah önümüzdeki haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?