Biliyorum canim tesekkürler güzel sözlerin icin@eskici harikasın canımsın sen 4 ve aşağısı veren zevksizlere inat yaşıyorsun
Biliyorum canim tesekkürler güzel sözlerin icin@eskici harikasın canımsın sen 4 ve aşağısı veren zevksizlere inat yaşıyorsun
Sunuş dediğin böyle olur işte. Daha ilk yarı bitmeden 100 mesajı geçtik.Bak bak havalara bakYorum yazmıyorum artık. Net
Aldin mi cevabiSevmiyorum dizini zorla mıÜyeye göre puan versem 2 almazdın ama ben jüri başkanıyım adaletli oylamam gerek.
Haftaya olacak insallahOlmamış.ss @eskici
Birşey değil Deniz abi@Starcık çok teşekkürler işte böyle puanlara ihtiyacımız var şu günlerde kaliteli izleyici
Acunu görünce soğudum diziden
Buna sunuş mu diyorsun sen 5 sonuç falan açıkladın alt tarafı.ss Anca çene çaldın.Sunuş dediğin böyle olur işte. Daha ilk yarı bitmeden 100 mesajı geçtik.
Tamam 2. yarıda biraz daha hızlı olacağım yeter ki kal.Buna sunuş mu diyorsun sen 5 sonuç falan açıkladın alt tarafı.ss Anca çene çaldın.
Bu bugünlük son mesajımdı görürsün sen
Ne haliniz varsa görün gidiyorum ben.Aldin mi cevabi
Haftaya olacak insallah
Güle güle yine beklerizNe haliniz varsa görün gidiyorum ben.
Onun yerine eskici gidecekmis diyorlarBu arada @Billy Kane yeni dizisini yayınlamak için biraz talihsiz bir zaman dilimi seçmiş çünkü heyecanın kalbi Dizi Savaşları'nda atıyor.
Toplam puan durumu:
1) Adını Feriha Koydum - 36
1) Aşk Yeniden - 36
3) Avrupa Yakası - 30
4) Uçurum - 28
@denizz19 @eskici @ozgur2113 @xemrexxx
@ozgur2113 toplam puanlardan sonra yeniden konuya dönmeye karar vermiş diyorlar.
Sonuçlar yine yanlış birkaçı.Bu arada @Billy Kane yeni dizisini yayınlamak için biraz talihsiz bir zaman dilimi seçmiş çünkü heyecanın kalbi Dizi Savaşları'nda atıyor.
Toplam puan durumu:
1) Adını Feriha Koydum - 36
1) Aşk Yeniden - 36
3) Avrupa Yakası - 30
4) Uçurum - 28
@denizz19 @eskici @ozgur2113 @xemrexxx
@ozgur2113 toplam puanlardan sonra yeniden konuya dönmeye karar vermiş diyorlar.
Tamam teşekkürler.Sonuçlar yine yanlış birkaçı.
Avrupa Yakası 34
Uçurum 30
Sende nerden buluyorsun bu yanlislari anlamiyorumSonuçlar yine yanlış birkaçı.
Avrupa Yakası 34
Uçurum 30
Hata bulmak benim işim sizi kazıklayacak yoksaSende nerden buluyorsun bu yanlislari anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?